• 21 Ιανουαρίου, 2022

Οργή αστυνομικών για Παπαδημητρίου – “Μπάτσος” είστε και φαίνεστε

 Οργή αστυνομικών για Παπαδημητρίου – “Μπάτσος” είστε και φαίνεστε

Αντιδράσεις προκάλεσε η χρήση της λέξης «μπάτσος» από τον Μπάμπη Παπαδημητρίου, στον ΣΚΑΪ.

Ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρης Γερακαράκος, υπενθυμίζεται ότι αποχώρησε από το στούντιο, ενώ η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας εξέδωσε μια οργισμένη απάντηση στον βουλευτή της ΝΔ.

Ένωση Αστυνομικών Λάρισας: “Μπάτσος” είστε και φαίνεστε

«Έντονη δυσαρέσκεια και αγανάκτηση στις τάξεις των συναδέλφων, προκάλεσε ο χαρακτηρισμός του βουλευτή της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Χαράλαμπου, ο οποίος αποκάλεσε σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή τους αστυνομικούς, με τον απαξιωτικό χαρακτηρισμό “μπάτσος”.

Να θυμίσουμε λοιπόν στο κ. βουλευτή ότι οι αστυνομικοί δίνουμε στη κυριολεξία το αίμα μας προασπιζόμενοι το ύψιστο κοινωνικό αγαθό της δημόσιας ασφάλειας, ενώ βρισκόμαστε στη πρώτη γραμμή της αντιμετώπισης κάθε λογής κρίσης που βιώνει η Πατρίδα.

Η εποχή που ο αστυνομικός, “μπάτσος” κατά τον βουλευτή σας, βίωνε την υποτίμηση και τον κοινωνικό αποκλεισμό σκύβοντας το κεφάλι χωρίς καμία αντίδραση, έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

Για εμάς, ευτυχώς και για τη πλειοψηφία της κοινωνίας μας, αυτός που υπερασπίζεται το συνάνθρωπό του με την ίδια του τη ζωή είναι κοινωνικός αγωνιστής.

Θα περιμέναμε αντί ύβρεως, την άμεση υιοθέτηση του δίκαιου αιτήματος μας, για έμπρακτη ανταμοιβή στον αγώνα που δίνουμε κατά της πανδημίας του covid.

Επαναλαμβάνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν είμαστε δεδομένοι κανενός και νιώθουμε πάρα πολύ υπερήφανοι για τη δουλειά μας.

Για όλους λοιπόν τους ανωτέρω λόγους και για πολλούς άλλους ακόμα, η απάντηση στον απαξιωτικό χαρακτηρισμό μας είναι ότι:

“Μπάτσος” είστε και φαίνεστε!», σημειώνεται στην ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας, την οποία δημοσιεύει το larissanet.gr