Η Βόζεμπεργκ, ο Μπάμπης και ο/η “εντολέας”

 Η Βόζεμπεργκ, ο Μπάμπης και ο/η “εντολέας”

Συνέντευξη τύπου της επιτροπής του ευρωκοινοβουλίου PEGA για την υπόθεση των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων στην Ελλάδα, Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Η μάχη για μία θέση στο ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ φαίνεται ότι προκαλεί μεταξύ άλλων και προσωπικές αντιπαραθέσεις στο παρασκήνιο. Κάτι τέτοιο φαίνεται πως μπορεί να κρύβεται πίσω από την αιφνίδια και απρόκλητη επίθεση του πρώην βουλευτή Μπάμπη Παπαδημητρίου που υπαινίχθηκε (στην εκπομπή του Σεραφείμ Κοτρώτσου στο Action24) ότι “κάτι μεγάλο και βαρύ” υπάρχει για την ευρωβουλεύτρια Ελίζα Βόζεμπεργκ που θέτει εν αμφιβόλω την συμμετοχή της στην γαλάζια ευρωλίστα.

Όταν ρωτήθηκε ο κ. Παπαδημητρίου είπε πως “δεσμεύεται και δεν μπορεί να το αποκαλύψει”, αν και στη συνέχεια τόνισε πως μάλλον θα το ξεπεράσει τελικά η κ. Βόζεμπεργκ. Ο υπαινιγμός προκάλεσε την έντονη αντίδραση της τελευταίας που με ανάρτησή της του επιτέθηκε και τον κάλεσε να πει τι εννοεί, απειλώντας με προσφυγή στην Δικαιοσύνη (αγωγή). Το θέμα έφθασε μέχρι το Μέγαρο Μαξίμου και δώθηκαν διαβεβαιώσεις σχετικά με την ανεμπόδιστη συμμετοχή της Ελίζας Βόζεμπεργκ στο ευρωψηφοδέλτιο.

Όμως, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ευρωβουλεύτρια εκτιμά -χωρίς, φυσικά, να μπορεί να το αποδείξει- ότι ο Μπάμπης Παπαδημητρίου δεν διατύπωσε τον προσβλητικό υπαινιγμό επειδή όντως κάτι γνωρίζει (που δεν υπάρχει κατά την Ελίζα Βόζεμπεργκ) αλλά έχοντας πάρει “εντολή” από ανταγωνιστή/τρια της στο ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ…

Σχετικά Άρθρα