• 3 Δεκεμβρίου, 2020

Όλη η Ελλάδα είναι γκρι – Ο χάρτης υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας από τον κοροναϊό

 Όλη η Ελλάδα είναι γκρι – Ο χάρτης υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας από τον κοροναϊό

Με γκρι χρώμα παρουσιάζεται πλέον στην ιστοσελίδα https://covid19.gov.gr/covid-map ο χάρτης υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας από τον κοροναϊό, για ολόκληρη τη χώρα.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα τα νέα μέτρα, το γενικό lockdown δηλαδή, θα τεθούν σε ισχύ από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου και ώρα 6:00 π.μ. και αφορούν όλη τη χώρα.

Μητσοτάκης – Τσίπρας: Πολιτική κόντρα μετά την ακύρωση της συζήτησης στη Βουλή για τα Μέσα Μεταφοράς- Έκτακτη συνέντευξη Τύπου από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Παράλληλα, σήμερα το απόγευμα στις 6.00 ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ο υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, και ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, θα προβούν σε ανακοινώσεις από τη γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, σχετικά με τον τρόπο εφαρμογής των μέτρων προστασίας για την ανακοπή της εξάπλωσης του κοροναϊού.

Σημειώνεται ότι από την Τρίτη 3 Νοεμβρίου, η περιφερειακή ενότητα της Θεσσαλονίκης και η περιφερειακή ενότητα των Σερρών είχαν ενταχθεί ήδη στην «γκρι» ζώνη του χάρτη.