• 20 Οκτωβρίου, 2021

Ο Ψαριανός κατέβασε το υβριστικό tweet για την Ραλλία και ανέβασε άλλο ειρωνικό, χωρίς να ζητά συγγνώμη

 Ο Ψαριανός κατέβασε το υβριστικό tweet για την Ραλλία και ανέβασε άλλο ειρωνικό, χωρίς να ζητά συγγνώμη

Η τραγουδίστρια και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πέρασε ένα Σαββατοκύριακο προσπαθώντας να αντιμετωπίσει μία fake φωτογραφία της που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.
Η φωτογραφία είναι αυτή που βλέπετε εδώ παρακάτω (και δείχνει τη Ρ.Χρηστίδου με ένα βαθύ ντεκολτέ μέσα στη Βουλή).

Στην αρχή η Ραλλία έστειλε ένα εξώδικο κατά του δημοσιογράφου Κλεάνθη Λοΐζου που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook τη ψεύτικη φωτογραφία συνοδεύοντάς τη με προσβλητικά και σεξιστικά σχόλια. Μετά το εξώδικο ο δημοσιογράφος κατέβασε την ανάρτηση και ζήτησε συγγνώμη, ισχυριζόμενος ότι δεν γνωρίζει ότι πρόκειται για φωτομοντάζ.

«Είναι άκρως χυδαία, ρατσιστική, φασιστική και ανήθικη συμπεριφορά το να διαδίδεις ψευδείς φωτογραφίες μιας γυναίκας που δεν την γνωρίζεις και δεν έχεις ΙΔΕΑ για την προσωπική της διαδρομή μόνο και μόνο επειδή υπηρετεί άλλον πολιτικό χώρο από σένα», έγραψε πολύ σωστά η Ραλλία.Τη σκυτάλη πήρε αμέσως μετά ο Γρηγόρης Ψαριανός, ανεβάζοντας το tweet που βλέπετε.

«Ο πρώην Βουλευτής κ. Γρηγόρης Ψαριανός επιδόθηκε για μία ακόμη φορά σε σεξιστική και εν γένει προσβλητική επίθεση κατά γυναίκας Βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου» έγραψε η Ραλλία. «Καλώ τον κ. Ψαριανό όπως εντός της σήμερον α) διαγράψει την εν λόγω ανάρτηση και β) μου ζητήσει συγγνώμη για την ψευδή, σεξιστική και ανοίκεια επίθεσή του προς το πρόσωπό μου. Τον ενημερώνω ότι αν δεν το πράξει, αύριο (Δευτέρα 13.07.2020) θα ασκήσω τις δέουσες νομικές ενέργειες εναντίον του».

Σήμερα το πρωί ο Γρηγόρης Ψαριανός κατέβασε το χυδαίο tweet χωρίς να ζητήσει συγγνώμη. Αντιθέτως ανέβασε άλλο σχόλιο άκρως ειρωνικό.