• 8 Δεκεμβρίου, 2021

Ο Μπόρις Τζόνσον έχασε τα λόγια του και μίλησε σε επιχειρηματίες για… την Πέππα το γουρουνάκι

 Ο Μπόρις Τζόνσον έχασε τα λόγια του και μίλησε σε επιχειρηματίες για… την Πέππα το γουρουνάκι

Για την… Πέππα το γουρουνάκι κατέληξε να μιλάει ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον, όταν έχασε τα λόγια του στο συνέδριο της Συνομοσπονδίας Βρετανικής Βιομηχανίας (CBI) στο South Shields.

Ειδικότερα, σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, ο Μπόρις Τζόνσον έμεινε άφωνος και άρχισε να ξεφυλλίζει τις σημειώσεις του για περίπου 20 δευτερόλεπτα μπροστά στους εμβρόντητους επικεφαλής επιχειρήσεων και έπειτα άρχισε να μιλάει για μια επίσκεψη στο θεματικό πάρκο για την Πέππα το γουρουνάκι.

«Συγχωρέστε με, Συγχωρέστε με» μουρμούρισε και ύστερα είπε: «Χθες πήγα στο “Peppa Pig World”. Το αγαπώ, είναι πολύ δικό μου μέρος με ασφαλείς δρόμους και εμφανή πειθαρχία. Ποιος θα το πίστευε ότι ένα γουρουνάκι που μοιάζει με σεσουάρ του Πικάσο και το οποίο είχε απορριφθεί από το BBC, τώρα εξάγεται σε 180 χώρες».

Στη συνέχεια, ο Μπόρις Τζόνσον συνέκρινε τον εαυτό του με τον Μωυσή, επειδή κατέληγε σε ένα «σχέδιο 10 σημείων» για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να επενδύσουν στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής. Τον περιέγραψε ως έναν νέο δεκάλογο που έφτιαξε ακριβώς πριν από ένα χρόνο.