• 28 Σεπτεμβρίου, 2021

Νέος σάλος στο Big Brother…

 Νέος σάλος στο Big Brother…

Το Big Brother, ελληνιστί “Μεγάλος αδελφός” που προβάλλεται φέτος από τον ΣΚΑΪ, έχει πραγματικά προκαλέσει όχι έναν σάλο, ούτε δύο αλλά απανωτούς… αναρίθμητους στο διαδίκτυο.

Η αλήθεια είναι ότι ο πρώτος, μοναδικός και αληθινός σάλος ήταν αυτός που ανέδειξε πως ένα παγκόσμιο τηλεσκουπίδι, μπορεί να αποδειχτεί όχι μόνο χυδαίο, σεξιστικό, ρατσιστικό αλλά άκρως επικίνδυνο με μηνύματα που παροτρύνουν σε εγκληματικές ενέργειες, όπως ο βιασμός.

Ο… “παίκτης” έφυγε κακήν κακώς, η παραγωγή έφθασε στα όρια της καθώς η μία μετά την άλλη διαφημιζόμενες εταιρείες αποχωρούσαν, οι παρουσιαστές προσπαθούσαν να ξεπλύνουν την κατάσταση.

Τελικά συνεχίστηκε και από τότε έγινε… σάλος στον κόσμο του διαδικτύου.

Σάλος με τους τίτλους με τη λέξη… σάλος σε αυτούς. Βάλαμε στο “ψαχτήρι” τη φράση “σάλος στο Big Brother” και ιδού τα αποτελέσματα. Η αλήθεια είναι ότι καμία ή σχεδόν καμία από τις αναζητήσεις δεν παραπέμπουν σε πραγματικό σάλο όταν κάποιος κάνει το… κλικ.

Όμως το κλικ, είναι το ζητούμενο, η λέξη σάλος το προκαλεί και το… ξέπλυμα συνεχίζεται: (Η αλήθεια είναι ότι κάπου στην 5η σελίδα σταματήσαμε να ψάχνουμε αλλά ο σάλος συνεχιζόταν και πέραν αυτής για πολλές, πολλές, πολλές ακόμη σελίδες… της ελληνικής τηλεόρασης)