• 3 Μαρτίου, 2021

Νέο σόου και σκηνικό έντασης του Αχιλλέα Μπέου στις Σταγιάτες

 Νέο σόου και σκηνικό έντασης του Αχιλλέα Μπέου στις Σταγιάτες

Νέο σκηνικό έντασης έστησε χθες Πέμπτη στις Σταγιάτες Πηλίου, ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος. Ο κ. Μπέος άλλαξε κλειδαριές στο Κοινοτικό Κέντρο Παράδοσης και Πολιτισμού (Μουσείο), συνοδευόμενος από αντιδημάρχους, αστυνομικούς και τη Δημοτική Αστυνομία, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων και video έβριζε και απειλούσε τους κατοίκους που είχαν συγκεντρωθεί στην Πλατεία.

Τις Σταγιάτες επισκέφθηκε χθες ο δήμαρχος  Βόλου Αχ.Μπέος παρουσία αντιδημάρχων και της δημοτικής αστυνομίας και προκλητικότατα κατέβασε από το χώρο της πλατείας τις μαύρες σημαίες που είχαν αναρτήσει οι κάτοικοι.

Ακολούθησε διαμαρτυρία των κατοίκων καθώς  υπάλληλοι της ΔΕΥΑΜΒ ήθελαν να αναρτήσουν ταμπέλα για την απαγόρευση κατανάλωσης του νερού στη βρύση.

Οι κάτοικοι κρατώντας μαύρες ταμπέλες στήθηκαν μπροστά από τη βρύση και τελικά οι δύο ταμπέλες απαγόρευσης χρήσης του νερού τοποθετήθηκαν σε πλατάνια.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, ο δήμαρχος “ενημέρωσε τους κατοίκους, που συγκεντρώθηκαν, από σήμερα όσοι επιθυμούν είτε μεμονωμένα, είτε συλλογικά, να κάνουν οιαδήποτε νόμιμη χρήση των δύο δημοτικών κτηρίων δεν έχουνε παρά να υποβάλλουν αίτημα προς τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου και θα τους παραχωρείται, ενώ συνεργείο του Δήμου προχώρησε στην αλλαγή των κλειδαριών στα δύο κτήρια”.

Σε ό,τι αφορά το νερό ο κ. Μπέος τόνισε με αυστηρότητα ότι αποτελούν ένα όργιο προπαγάνδας και παραπληροφόρησης τα όσα ορισμένοι κυκλοφορούν περί ιδιωτικοποίησης του νερού από την πηγή της περιοχής. “Το νερό ανήκει στο Δήμο και σε όλο τον κόσμο και δεν είναι προσωπική περιουσία κανενός”, τόνισε.