Βόλος: Τον μαχαίρωσε τρεις φορές γιατί του χρώσταγε 150 ευρώ

 Βόλος: Τον μαχαίρωσε τρεις φορές γιατί του χρώσταγε 150 ευρώ

”Χτενίζουν” τον Βόλο και τις γύρω περιοχές οι αστυνομικοί για να εντοπίσουν τον δράστη του τραυματισμού ενός 53χρονου Έλληνα, ο οποίος δέχθηκε τρεις μαχαιριές στον γλουτό με αφορμή μια οφειλή μόλις 150 ευρώ που ο δράστης του ζητούσε επίμονα να ξεχρεώσει, το βράδυ της Παρασκευής.

Δράστης και θύμα συναντήθηκαν λίγο μετά τις 8 το βράδυ έξω από ένα ψητοπωλείο στην περιοχή της Ανάληψης και καυγάδισαν έντονα, με τον πρώτο να απαιτεί φορτικά το χρηματικό ποσό που του όφειλε ο από μεταξύ τους δοσοληψία με άγνωστο περιεχόμενο. Όμως, ξαφνικά, ο 50χρονος δράστης έβγαλε ένα μαχαίρι και χτύπησε με αυτό τρεις φορές στους γλουτούς τον 53χρονο, ο οποίος σωριάστηκε στο έδαφος αιμόφυρτος και σφαδάζοντας από τον πόνο.

Οι υπεύθυνοι του ψητοπωλείου ειδοποίησαν ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον τραυματία στο νοσοκομείο Βόλου, όπου εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί που ξεκίνησαν αναζητήσεις για να εντοπίσουν τον 50χρονο βάσει της περιγραφής που έδωσαν αυτόπτες μάρτυρες του αιματηρού περιστατικού, όμως είχε ήδη εξαφανιστεί και αναμένεται η κατάθεση του θύματος για να επιβεβαιωθούν τα στοιχεία του και να συλληφθεί.

Σχετικά Άρθρα