• 13 Απριλίου, 2021

Μίνα Βαλυράκη: “Αποδεικνύεται ότι ο σύζυγός μου δολοφονήθηκε”!-Συγκλονιστική τροπή στην υπόθεση θανάτου του πρώην υπουργού- Το πόρισμα των ιατροδικαστών

 Μίνα Βαλυράκη: “Αποδεικνύεται ότι ο σύζυγός μου δολοφονήθηκε”!-Συγκλονιστική τροπή στην υπόθεση θανάτου του πρώην υπουργού- Το πόρισμα των ιατροδικαστών

«….Σήμερα πήραν απάντηση όλοι όσοι ήθελαν η υπόθεση Σήφη Βαλυράκη να είναι ένα απλό επεισόδιο αυτοτραυματισμού. Αποδείχτηκε με τον πιο σαφή τρόπο, ότι ο σύζυγος μου ,ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός, δολοφονήθηκε. Τώρα πλέον έχει τον λόγο η Δικαιοσύνη για να ανακαλύψει την αλήθεια και να τιμωρήσει παραδειγματικά αυτους που στέρησαν τη ζωή από τον άνθρωπο μας ….». Με αυτή τη δήλωση η Μίνα Παπαθεοδώρου-Βαλυράκη δίνει νέα δραματική τροπή στην υπόθεση του θανάτου του πρώην υπουργού.

Νέα τροπή φαίνεται να παίρνει η υπόθεση του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη, σύμφωνα με νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
Είναι πολύ πιθανό ο πρώην υπουργός Σήφης Βαλυράκης να μην χτυπήθηκε μονάχα από την προπέλα του σκάφους του με αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατός του τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά και από άλλα όργανα.
Το πόρισμα που διενήργησε η ιατροδικαστής κ. Χαρά Σπηλιοπούλου αναφέρει μεταξύ άλλων πως: “Αν δεχθούμε ότι οι δυο από τις κακώσεις του προσώπου έχουν προκληθεί από προπέλα σκάφους, τότε απομένει να βρεθούν τα λοιπά όργανα με τα οποία έχουν προκληθεί οι λοιπές κακώσεις.
Σε περίπτωση που προκύψουν ενδείξεις των οργάνων αυτών, θα γίνει συμπληρωματική (σ.σ. ιατροδικαστική) έκθεση με τη σχετική αξιολόγηση”.