• 28 Νοεμβρίου, 2020

Με κοροναϊό 550 αστυνομικοί – “Δεν τηρούνται τα μέτρα προστασίας” (vid)

 Με κοροναϊό 550 αστυνομικοί – “Δεν τηρούνται τα μέτρα προστασίας” (vid)

Σε καταγγελίες για μη τήρηση των μέτρων προστασίας στην ΕΛ.ΑΣ. προέβη ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γρηγόρης Γερακαράκος, μιλώντας στο Mega.

Σύμφωνα με τον κ. Γερακαράκο, υπάρχουν περιπτώσεις αστυνομικών που βγαίνουν θετικοί στον κορoναϊό και οι συνάδελφοι με τους οποίους είχαν άμεση επαφή δεν τίθενται σε καραντίνα.

Απίστευτες εικόνες στα Μάλια: Άνθρωποι γαντζώθηκαν σε κολόνες για να σωθούν – Νερά παρέσυραν αυτοκίνητα (vids)

«Δεν γίνεται σε ένα γραφείο να δουλεύουν τέσσερα άτομα, ο ένας να βγαίνει θετικός στον κορoναϊό και οι υπόλοιποι τρεις να συνεχίζουν να δουλεύουν και να μην μπαίνουν σε καραντίνα» σημείωσε, καταγγέλλοντας ότι ανώτερο στέλεχος της Αστυνομίας, παρότι είχε συγγενή πρώτου βαθμού θετικό στον κορωνοϊό, συνέχιζε να πηγαίνει στην υπηρεσία του.

Αν βγουν όλοι σε καραντίνα θα έχουμε πρόβλημα. Γιατί η Αστυνομία εδώ και μήνες έχει επιφορτιστεί τα πάντα

«Η αστυνομία ρίχτηκε στη μάχη σε όλα τα επίπεδα και σε όλα τα ζητήματα της χώρας. Το έμψυχο υλικό έχει πρόβλημα. Δουλεύουμε συνεχώς» υπογράμμισε ο κ. Γερακαράκος.

Παράλληλα, έκανε λόγο, ότι ο ΕΟΔΥ, δεν μπόρεσε να υποστηρίξει τη διενέργεια τεστ για κορoναϊό στην Αστυνομία, «γιατί είναι μεγάλος οργανισμός».

Ακόμα, υποστήριξε ότι υπάρχουν περισσότεροι από 550 αστυνομικοί είναι θετικοί στον κορoναϊό πανελλαδικά, χωρίς όπως συμπλήρωσε, να προσμετρώνται οι στενές επαφές των κρουσμάτων και οι ασυμπτωματικοί.