• 23 Σεπτεμβρίου, 2021

Μαξίμου σε Τσίπρα για το “πόθεν έσχες” Μητσοτάκη: “Είσαι το ίδιο πρόσωπο με Βαξεβάνη και Πολάκη”

 Μαξίμου σε Τσίπρα για το “πόθεν έσχες” Μητσοτάκη: “Είσαι το ίδιο πρόσωπο με Βαξεβάνη και Πολάκη”

Στην αντεπίθεση πέρασε το Μέγαρο Μαξίμου, με αφορμή την επίθεση του Αλέξη Τσίπρα προς τον πρωθυπουργό για το πόθεν έσχες.

Η ανακοίνωση κάνει λόγο για «αθλιότητες κατά του Πρωθυπουργού και της συζύγου του» και «πόλεμο λάσπης». Επιπλέον επισυνάπτονται σχετικές φωτογραφίες και γίνεται αναφορά στον εκδότη της εφημερίδας Documento, Κώστα Βαξεβάνη, καθώς και στις σχετικές αποκαλύψεις Καλογρίτσα. Το Μέγαρο Μαξίμου καταλήγει ότι «Τσίπρας – Πολάκης – Βαξεβάνης είναι το ίδιο πρόσωπο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Με τη σημερινή ανάρτησή του ο κ. Τσίπρας δείχνει ξεκάθαρα ποιος κρύβεται πίσω από τις αθλιότητες κατά του Πρωθυπουργού και της συζύγου του και ποιος ενορχηστρώνει τον πόλεμο λάσπης εναντίον τους. Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη έχει δώσει στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία και έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά του κ. Βαξεβάνη, ο οποίος έχει πρωτόδικα καταδικαστεί μια φορά για συκοφαντική δυσφήμιση, κατόπιν αγωγής της κυρίας Γκραμπόφσκι. Επίσης, τόσο η ίδια όσο και το Πόθεν Εσχες του Πρωθυπουργού έχουν ερευνηθεί εξονυχιστικά, όσο ελαχίστων Ελλήνων, από όλες τις αρμόδιες αρχές.

Ο κ. Τσίπρας αδυνατώντας να αντιμετωπίσει πολιτικά τον Κυρ. Μητσοτάκη, καταφεύγει δια των εντολοδόχων του, στο μόνο πράγμα που ξέρει να κάνει: στο ψέμα και στη λάσπη, όπως προκύπτει και από τις πρόσφατες αποκαλύψεις του κ. Καλογρίτσα, για το πώς στήθηκε το Documento, με τίνος χρήματα και με ποια εντολή. Αποκαλύψεις τις οποίες θα ερευνήσει η Δικαιοσύνη.

Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι Τσίπρας – Πολάκης – Βαξεβάνης είναι το ίδιο πρόσωπο.

ΥΓ. Επισυνάπτουμε τις εικόνες από τους εναγκαλισμούς το 2015, το βράδυ των εκλογών του Ιανουαρίου, αμέσως μετά την ομιλία Τσίπρα και από τα κοινά γλέντια Βαξεβάνη – Πολάκη για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία τίνος εντολοδόχος είναι ο δήθεν ανεξάρτητος δημοσιογράφος».