• 27 Νοεμβρίου, 2021

Κτηνωδία στη Θεσσαλονίκη: Δηλητηρίασαν 20 γάτες

 Κτηνωδία στη Θεσσαλονίκη: Δηλητηρίασαν 20 γάτες

Κτηνωδία στη Θεσσαλονίκη με κατοίκους να βρίσκουν 20 νεκρές γάτες στο δρόμο, οι οποίες είχαν δηλητηριαστεί. Πλέον το φαινόμενο έχει γίνει καθημερινό με φιλοζωικά σωματεία να καλούν την αστυνομία.

Μονό τη τελευταία εβδομάδα, κάτοικοι της οδού Ψαρών στη Θεσσαλονίκη, έχουν εντοπίσει τουλάχιστον 20 νεκρές γάτες ύστερα από δηλητηρίαση, όπως καταγγέλλει μιλώντας στο GRTimes.gr, η κα. Ιουλία Αυγερινού, κάτοικος και πρόεδρος του Σωματείου στη Τούμπα «Χαρούμενες Ουρίτσες».

Σήμερα μόνο εντόπισαν ακόμη δέκα νεκρές γάτες, μέσα σε περιβάλλοντα χώρο οικοδομής και ειδοποίησαν την αστυνομία η οποία έσπευσε στο σημείο προκειμένου να καταγράψει το συμβάν.

Η ίδια μαζί, με άλλη μια κάτοικο της περιοχής, μάζεψαν τις νεκρές γάτες μέσα σε δύο μαύρες σακούλες. «Τις τελευταίες δύο ημέρες έχουν δηλητηριάσει τουλάχιστον 20 γάτες με φόλες και μόλις πεθαίνουν τις παίρνουν και τις πετάνε για να μη τις βρούμε», λέει στο GRTimes.gr, ζητώντας να γίνει ότι είναι δυνατόν για να λάβει τέλος αυτή η κατάσταση και, φυσικά, να βρεθούν οι υπεύθυνοι και να τιμωρηθούν.