• 21 Ιουνίου, 2021

Κρούσματα σε κρουαζιερόπλοιο – Εμβολιασμένοι πλήρωμα και επιβάτες

 Κρούσματα σε κρουαζιερόπλοιο – Εμβολιασμένοι πλήρωμα και επιβάτες

Δύο άτομα μολύνθηκαν από τον κοροναϊό σε κρουαζιερόπλοιο παρότι «πλήρωμα και επιβάτες είχαν εμβολιαστεί» πλήρως, ανακοίνωσε η εταιρεία Royal Caribbean.

Το Celebrity Millennium ένα από τα πρώτα κρουαζιερόπλοια που ξανάρχισαν τα ταξίδια αναψυχής στη Βόρεια Αμερική μετά την εκδήλωση της πανδημίας.

Τα δύο πρόσωπα αυτά «είναι ασυμπτωματικά, βρίσκονται επί του παρόντος σε απομόνωση και παρακολουθούνται από την ιατρική μας ομάδα», ανέφερε η εταιρεία, διαβεβαιώνοντας πως διεξάγει επιχείρηση ιχνηλάτησης των επαφών τους.

Το πλοίο απέπλευσε από το Σεντ Μάαρτεν, το ολλανδικό τμήμα του νησιού Άγιος Μαρτίνος της Καραϊβικής, την 5η Ιουνίου.

Ένταση και συμπλοκές στα Ιωάννινα – Χτύπησαν πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ (vids)

Τα δύο αυτά πρόσωπα διαγνώστηκαν με κορωνοϊό έπειτα από «τα υποχρεωτικά τεστ ενόψει της κρουαζιέρας», εξήγησε η Royal Caribbean. Όπως πρόσθεσε στη συνέχεια, όλοι οι επιβάτες της είναι υποχρεωμένοι να παρουσιάζουν πιστοποιητικό εμβολιασμού και αρνητικό τεστ το οποίο θα πρέπει να έχει γίνει ως και 72 ώρες πριν από τον απόπλου.

Μετά τον απόπλου του από το Σεντ Μάαρτεν, το Celebrity Millennium προβλέπεται να κάνει επταήμερο περίπλου στην Καραϊβική Θάλασσα, περνώντας από τα Μπαρμπέιντος, την Αρούμπα και το Κουρασάο.

Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο libre.gr είναι προσωπικές και εκφράζουν μόνο τον συγγραφέα.