• 26 Νοεμβρίου, 2020

Κραυγή αγωνίας από το “Παπανικολάου”: “Βοηθήστε μας”

 Κραυγή  αγωνίας από το “Παπανικολάου”: “Βοηθήστε μας”

Σε απόγνωση είναι οι γιατροί στην Θεσσαλονίκη καθώς διασωληνώνουν καθημερινά νέους ανθρώπους.

Ο γιατρός αναισθησιολόγος, Δανιήλ Κωνσταντινίδης που εργάζεται στο νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης κάνει λόγο για «υγειονομικό πόλεμο άνευ προηγουμένου, τέτοιου που όμοιο του δεν έχει συναντήσει καμία γενιά που αυτή τη στιγμή κατοικεί στον πλανήτη.

Η ανάρτησή του:

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ….

Βρισκόμαστε όλοι ενώπιον ενός υγειονομικού πολέμου άνευ προηγουμένου, τέτοιου που όμοιο του δεν έχει συναντήσει καμία γενιά που αυτή τη στιγμή κατοικεί στον πλανήτη.
Σε ένα πόλεμο, όλοι υπηρετούμε την πατρίδα χωρίς ερωτήσεις, ειρωνίες, αμφισβητήσεις, και “ναι μεν, αλλά”.

Δραματική κατάσταση στη Θεσσαλονίκη: Σχέδιο για μετατροπή του Βελλίδειου σε νοσοκομείο COVID- Εκκλήσεις σε ιδιώτες να βοηθήσουν- Έστησαν σκηνές για ασθενείς (εικόνες)

Την υπηρετούμε τηρώντας τα μέτρα, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες και βοηθώντας το σύστημα υγείας, με τις όποιες αναμφισβήτητες και τρανταχτές αδυναμίες του, να παραμείνει όρθιο.

Βοηθώντας και δίνοντας κουράγιο στους γιατρούς, νοσηλευτές και παραιατρικό προσωπικό, να ανταπεξέλθουν στην άνιση και άνευ όρων αυτή μάχη.

Δείχνοντας σεβασμό σε αυτούς που καθημερινά χάνουν τη μάχη με τον ιό, και ελπίζοντας πως και οι υπόλοιποι που νοσούν, θα καταφέρουν να βγουν νικητές.

Κατανοώντας πως όσο πιο γρήγορα αποσυμφορηθεί η κατάσταση, τόσο περισσότεροι άνθρωποι θα έχουν πρόσβαση στα νοσοκομεία για τυχόν άλλα σοβαρά προβλήματα υγείας.

Γνωρίζοντας πως τα δύσκολα είναι μπροστά μας, είναι η ώρα να τηρήσουμε ευλαβικά τη προτροπή του Τ.Φ.Κέννεντυ….

“Μη κοιτάς τι κάνει η πατρίδα σου για σένα, κοίτα τι μπορείς να κάνεις εσύ για την πατρίδα σου”….