• 2 Αυγούστου, 2021

“Κόλαση” με Λιάγκα – Σκορδά και Δημουλίδου on air…

 “Κόλαση” με Λιάγκα – Σκορδά και Δημουλίδου on air…

Ένας χαμός έγινε στο Πρωϊνό του ΑΝΤ1 με τον Γ.Λιάγκα και την Φάιη Σκορδά που είχαν καλεσμένη την συγγραφέα Χρυσηίδα Δημουλίδου με αφορμή την εμμετική της ανάρτηση για τον δολοφόνο της Καρολάιν.

Η γνωστή συγγραφέας που προέβη σε μια τουλάχιστον προκλητική ανάρτηση σχολιάζοντας το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και τη συμπεριφορά του συζυγοκτόνου, κλήθηκε να τοποθετηθεί για τα γραφόμενά της.

«Τι δεν καταλαβαίνετε να σας το μεταφράσω; Σοβαρολογείτε, μιλάτε την ελληνική γλώσσα;» ξεκίνησε σε επιθετικό τόνο η συγγραφέας.

«Δεχτήκατε σχόλια ή όχι; Για να δούμε πόσοι μιλούν ελληνικά» της απάντησε η Φαίη Σκορδά.

«Τι εσωτερική ανάγκη έχετε μετά από λίγες ημέρες που ομολογεί ένας σύζυγός ότι σκότωσε τη σύζυγό του κι άφησε ένα μωράκι, χωρίς μάνα και έχετε κουράγιο να κάνετε ανάλυση; Πώς τολμάτε να αναλύσετε την επιλόχειο κατάθλιψη;» είπε η Φαίη Σκορδά στο ξεκίνημα της συζήτησης, με τη Χρυσηίδα Δημουλίδου να απαντά: «Αυτό που μου κάνετε είναι έκθεση. Είστε σοβαρή κυρία Σκορδά; Είπα εγώ αυτό το πράγμα; Θα πρέπει να διαβάσετε την προηγούμενη ανάρτηση από την χθεσινή».

Εξοργιστική τοποθέτηση Δημουλίδου για τον συζυγοκτόνο: Δεν είναι ειδεχθές έγκλημα, είναι πνιγμός με μαξιλάρι ούτε καν στραγγαλισμός

«Είναι ντροπή να λέμε για τις εκπομπές που καλύπτουν ένα τέτοιο έγκλημα στα ελληνικά χρονικά να λέμε ότι είναι πανηγυράκι» είπε με τη σειρά του ο Γιώργος Λιάγκας. «Θέλετε να περάσετε το δικό σας. Εγώ ξέρω πολύ καλά τι λέω» ανταπάντησε η συγγραφέας.

Σε άλλο σημείο, η Χρυσηίδα Δημουλίδου ανέφερε, απευθυνόμενη στον Γιώργο Λιάγκα: «Μην μου παριστάνετε εμένα τον έξυπνο για να πουλήσετε. Δε θα μου ρίξετε καμία ευθύνη για την τηλεθέαση», ενώ λίγο αργότερα, ο παρουσιαστής διαβάζοντας απόσπασμα από την επίμαχη ανάρτηση τη ρώτησε: «Έχουν λογική αυτά που λέτε κυρία Δημουλίδου; Σας εκτιμούσα πάρα πολύ για το συγγραφικό σας έργο. Λυπάμαι πολύ για τη θέση σας».

«Κι εγώ σας εκτιμούσα κύριε Λιάγκα. Με έχετε καλέσει στο παρελθόν στην εκπομπή σας για άλλα θέματα, αλλά αρνούμαι να έρθω. Οι θέσεις είναι ο λόγος για να μην έρθει κάποιος. Με προσβάλλετε, αυτή τη στιγμή κανιβαλίζετε κάποιον. Εύγε στον ΑΝΤ1» είπε η συγγραφέας.

«Είναι ντροπή να λέμε για τις εκπομπές που καλύπτουν ένα τέτοιο πρωτοφανές έγκλημα στα ελληνικά δεδομένα να μιλάμε για πανηγυράκι. Όταν είναι Eurovision ναι» της είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Θέλετε να περάσει το δικό σας, σε μένα δεν περνάνε αυτά» του απάντησε.

Με φράσεις και χαρακτηρισμούς «Πώς τολμάτε; Είστε σοβαρή;», «τηλεοπτικό πανηγυράκι», «σε ποιόν να απαντήσω; Σε μια αγέλη ανόητων;», η Χρυσηίδα Δημουλίδου καταφέρθηκε κατά των παρουσιαστών της εκπομπής που της έθεταν ερωτήσεις επί του κειμένου της και της μετέφεραν αντιδράσεις που υπάρχουν στα social media, ενώ αργότερα ανέφερε ότι, λόγω των αντιδράσεων που υπήρξαν, «αναγκάστηκε να κάνει και νέα ανάρτηση. 

Η συγγραφέας είπε στον «αέρα» της εκπομπής ότι δεν υπερασπίζεται, αλλά κατηγορεί τον γυναικοκτόνο, λέγοντας ότι αυτό είχε κάνει και σε ανάρτηση της στις 17 Ιουνίου και ότι κακώς βάλλεται επί ημέρες για κείμενο της που είναι κατά του δολοφόνου, και όχι υπέρ του, όπως υποστηρίζουν πολλοί, αναφερόμενοι στα κείμενα της.