Ουγγαρέζος για ΣΚΑΪ: Απάνθρωπο να βγει η εκπομπή της Φαίης Σκορδά ενώ πέθανε ο πατέρας της

 Ουγγαρέζος για ΣΚΑΪ: Απάνθρωπο να βγει η εκπομπή της Φαίης Σκορδά ενώ πέθανε ο πατέρας της

Εξοργισμένος με την απόφαση του ΣΚΑΪ να βγει κανονικά η εκπομπή Fay’s Time παρά το γεγονός ότι η παρουσιάστριά της, Φαίη Σκορδά, είχε λίγες ώρες πριν, χάσει ξαφνικά τον πατέρα της, εμφανίστηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Οι δυο τους συνδέονται με στενή φιλία από την εποχή που συνεργάζονταν.

Το ξέσπασμα του Δημήτρη Ουγγαρέζου ήρθε μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή. Χαρακτήρισε «ό,τι πιο απάνθρωπο» να βγει κανονικά στον αέρα η εκπομπή της Φαίης Σκορδά, μόλις λίγες ώρες αφού έμαθε το θάνατο του πατέρα της. 

«Θεωρώ τουλάχιστον ατόπημα, για να μην πω ότι ήταν ότι πιο απάνθρωπο έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στο χώρο μας, να το να βγει κανονικά στον αέρα χθες (σ.σ. 29.01.2024) η εκπομπή της Φαίης. Είναι από τα μεγαλύτερα λάθη που έχει κάνει αυτός ο όμιλος, από τα μεγαλύτερα λάθη που έχει κάνει αυτό το κανάλι.

Ξαφνικά χάνει τον πατέρα της η παρουσιάστριά σου και τις θες να κερδίσεις βγάζοντας μια εκπομπή; Τα νούμερα; Τα εμπορικά; Μια εκπομπή που σέρνεται, γιατί καταλαβαίνεις ότι έχει επηρεαστεί όλη η ομάδα από αυτό το πράγμα. Η Φαίη έχει δεθεί με τους συνεργάτες της, είναι προέκταση του πόνου που νιώθει ο συγκεκριμένος άνθρωπος», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Και πρόσθεσε: «Και ως κανάλι και ως εργοδότης, δεν είναι συμπεριφορά αυτή. Τι κατάφερες; Να κάνεις νούμερα με μια άδεια καρέκλα;

Μπορεί να βγάλει ανά πάσα στιγμή ενημέρωση, επανάληψη το My Style Rocks, τόσα πράγματα έχει να δείξει. Άβολο, απαράδεκτο και στα όρια του απάνθρωπου.

Άνθρωποι είμαστε ρε παιδιά, έχασε ξαφνικά τον πατέρα της τα ξημερώματα και η εκπομπή συνεχίζεται;

Ήταν ξεκάθαρα απόφαση του καναλιού να βγει στον αέρα η εκπομπή. Όταν είσαι εργαζόμενος, δεν μπορείς να απαιτείς από τον εργαζόμενο να ορθώσει ανάστημα.

Κι εγώ θέλω να πω στην Ελένη να φύγω σήμερα και να πάω στην κηδεία, αλλά δεν μπορώ, δεν έχω τα κότσια».

Σχετικά Άρθρα