• 27 Οκτωβρίου, 2020

“Καρφί” Λοβέρδου για τη συμφωνία Μητσοτάκη-Διαμαντοπούλου: Συγκυβερνάμε και δεν το γνωρίζουμε;- Αιχμές από ΣΥΡΙΖΑ

 “Καρφί” Λοβέρδου για τη συμφωνία Μητσοτάκη-Διαμαντοπούλου: Συγκυβερνάμε και δεν το γνωρίζουμε;- Αιχμές από ΣΥΡΙΖΑ

«Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής με σημερινή του δήλωση, αναρωτιέται αν το κόμμα του συγκυβερνά με τη Ν.Δ. και “με ευθύνη κάποιων δεν το ξέρουμε”», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, και επισημαίνει:
«Αναμένουμε με ενδιαφέρον, η έχουσα την ευθύνη να διευκρινίσει: Υπάρχει πράγματι υπόγεια συνεννόηση με τον κ. Μητσοτάκη;Υπάρχει de facto συγκυβέρνηση του ΚΙΝΑΛ με τη Δεξιά; Το «καρφί» Λοβέρδου: Τελικά… συγκυβερνάμε με τη ΝΔ, αλλά δεν το ξέρουμε!

Yπενθυμίζεται ότι λίγο νωρίτερα σήμερα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ σχολίασε την ανακοίνωση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, της υποψηφιότητας της Άννας Διαμαντοπούλου για γενική γραμματέα του ΟΟΣΑ, με ένα σχόλιο με πολλούς παραλήπτες εντός του κόμματός του.

Το ΚΙΝ.ΑΛ είναι θετικό απέναντι στην υποψηφιότητα της πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, δίχως να θεωρεί ότι υπάρχει ζήτημα με την Άννα Διαμαντοπούλου. Ούτε όμως και με την επιλογή της Νέας Δημοκρατίας να επιλέξει ένα στέλεχος από τον κεντρώο χώρο. Μάλιστα η ίδια η Άννα Διαμαντοπούλου φρόντισε να απαντήσει δημόσια στο tweet του Παύλου Χρηστίδη και μάλιστα με ιδιαίτερη οικεικότητα: «Ευχαριστώ Παύλο μου».

Ο Ανδρέας Λοβέρδος έγραψε συγκεκριμένα στο Twitter: «Η Άννα προτείνεται από τον Κυριάκο για ΓΓ του ΟΟΣΑ. Τελικά συγκυβερνάμε με τη ΝΔ αλλά με ευθύνη κάποιων δεν το ξέρουμε».

Το θέμα προκάλεσε και παρέμβαση του Σταμάτη Μαλέλη: