• 23 Ιουνίου, 2021

Καρέ καρέ η ληστεία σε βενζινάδικο (vid)

 Καρέ καρέ η ληστεία σε βενζινάδικο (vid)

Ήταν λίγο μετά τις δύο χθες τα ξημερώματα όταν εργαζόμενος σε βενζινέδικο καθόταν σε μια καρέκλα στον εξωτερικό χώρο της επιχείρησης.

Ξαφνικά εμφανίστηκε ένας αδύνατος, μαυροντυμένος άνδρας, ο οποίος είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Άρχισε να κινείται προς τον υπάλληλο και όταν έφτασε σε απόσταση περίπου πέντε μέτρων σήκωσε το πιστόλι και τον σημάδεψε.

Αποσβολωμένος ο υπάλληλος παρέμεινε καθισμένος όταν ο δράστης του κόλλησε το όπλο στο πρόσωπο και του ζήτησε τις εισπράξεις.

Το θύμα, υπό την απειλή του όπλου, σηκώθηκε από την καρέκλα και άρχισε να βγάζει από τις τσέπες του τα χρήματα που είχε συγκεντρώσει έως εκείνη την ώρα. Συνολικά παρέδωσε στον ληστή 500 ευρώ, ο οποίος στη συνέχεια άρχισε να τρέχει και να εξαφανίζεται στα στενά της περιοχής.

Προπομπός αποφάσεων η δήλωση Γεωργιάδη για απολύσεις μη εμβολιασμένων – Σιγή ιχθύος από Μαξίμου, παρέμβαση Μανιτάκη (vid)

Η όλη “επιχείρηση” διήρκεσε μόλις 16 δευτερόλεπτα! Ο υπάλληλος του πρατηρίου αμέσως μετά το περιστατικό ειδοποίησε την αστυνομία αλλά και τον ιδιοκτήτη.