Θεσσαλονίκη: Ανήλικοι διέρρηξαν κατάστημα και τραυμάτισαν τον ιδιοκτήτη (vid)

 Θεσσαλονίκη: Ανήλικοι διέρρηξαν κατάστημα και τραυμάτισαν τον ιδιοκτήτη (vid)

Νέα διάρρηξη στη Θεσσαλονίκη όταν ανήλικοι δράστες κατάφεραν να μπουκάρουν σε κατάστημα χαρτικών στον Άγιο Αθανάσιο και, αφού έκλεψαν προϊόντα, χτύπησαν τον ιδιοκτήτη με το αυτοκίνητο τους στην προσπάθεια του να τους σταματήσει. Η δράση της συμμορίας ανηλίκων φαίνεται πως ξεκίνησε τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης 13/02/2024, όταν λίγο πριν τη 01:30 οι 16χρονοι με έναν 15χρονο και δύο συνεργούς τους και με όχημα που έκλεψαν την προηγούμενη μέρα από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, πέρασαν μπροστά από κατάστημα χαρτικών και απορρυπαντικών σε κεντρικό σημείο του Αγίου Αθανασίου στον δήμο Χαλκηδόνας στη Θεσσαλονίκη.

Στο βίντεο φαίνεται πως οι ανήλικοι σταματούν για λίγο έξω από το κατάστημα ώστε να κάνουν έλεγχο και να εποπτεύσουν την περιοχή. Περίπου δύο ώρες αργότερα επιστρέφουν.  

Ο ένας κατεβαίνει και με φακό προσπαθεί να δει τι υπάρχει μέσα και πως μπορεί να μπει εντός του καταστήματος. Στη συνέχεια μαζί με τον δεύτερο της συμμορίας κατευθύνονται προς το σημείο που βρίσκεται η κάμερα του καταστήματος και καταφέρνουν να την απενεργοποιήσουν ώστε να μην καταγράφονται οι κινήσεις τους και στη συνέχεια χρησιμοποιώντας λοστούς ανοίγουν την πόρτα και μπαίνουν στο κατάστημα. Αφού έψαξαν για χρήματα στο ταμείο και δεν κατάφεραν να βρουν, άρχισαν να παίρνουν μαζί τους απορρυπαντικά και χαρτικά προϊόντα, συνολικής αξίας περίπου 1.000 ευρώ, και τα φορτώνουν στο κλεμμένο αυτοκίνητο.

Την ώρα που οι ανήλικοι διαρρήκτες έφευγαν από το κατάστημα, έφτασε και ο ιδιοκτήτης, τον οποίο και χτύπησαν με το αυτοκίνητο τους στην προσπάθεια του ίδιου να τους σταματήσει. 

Σχετικά Άρθρα