• 18 Ιουνίου, 2021

Η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ ζητεί από την Πολιτεία να επικηρύξει τους δολοφόνους του γιου της

 Η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ ζητεί από την Πολιτεία να επικηρύξει τους δολοφόνους του γιου της

Η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ζήτησε από την Πολιτεία να επικηρύξει τους φονιάδες του γιου της, όπως έκανε με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

«Έχουν περάσει 40 μέρες και όσο πάει γίνεται χειρότερα. Σηκώνομαι το βράδυ και φωνάζω “Γιώργο, Γιώργο”, αλλά δεν με ακούει. Σήμερα συγκεκριμένα, όταν άναβα το κεράκι του και έσβησα το καντηλάκι για να του βάλω καινούριο φυτιλάκι, ακούω κάτι χτύπους στο δωμάτιο του μέσα. Τρέχω, κοιτάζω, δεν βλέπω κανέναν. Λέω “ο Γιώργος είναι εδώ”», είπε.

Το τελευταίο “αντίο” στην 20χρονη Καρολάιν – Θρήνος στην Αλόννησο (vid-εικόνες)

«Το μόνο που παρακαλώ, είναι όπως επικήρυξαν τους δολοφόνους της κοπέλας, για την οποία λυπάμαι πολύ, στα Γλυκά Νερά, θα τους παρακαλέσω να επικηρύξουν και τους δολοφόνους του γιου μου. Να βρεθούν και αυτοί φονιάδες για να ησυχάσει τόσο η δική μας ψυχούλα όσο και του παιδιού μου», ανέφερε με δάκρυα στα μάτια η Παναγιώτα Καραϊβάζ. «Κάθε μέρα που ξυπνάω η πρώτη μου δουλειά είναι να ανάψω το κεράκι του και το καντηλάκι του, κάνω την προσευχή μου κοντά του, για να τον νιώθω και για να τον αγκαλιάζω. Παρακαλώ τον Κύριο να τον έχει πάντα στα δεξιά του», συμπλήρωσε.