• 9 Δεκεμβρίου, 2021

Η Γιάννα στις ΗΠΑ- Προσκεκλημένη του Μπιλ Κλίντον- Επαφές με άρωμα…1821

 Η Γιάννα στις ΗΠΑ- Προσκεκλημένη του Μπιλ Κλίντον- Επαφές με άρωμα…1821

Ο Μπιλ Κλίντον ανάρρωσε από την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του και αύριο συγκεντρώνει στη Νέα Υόρκη 75 φίλους του, μεταξύ των οποίων το ζεύγος Γιάννας και Θεόδωρου Αγγελόπουλου.

Η επιδίωξη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ δεν είναι απλώς η επανασύσφιγξη των σχέσεών του με διάφορες προσωπικότητες από όλον τον κόσμο, αλλά και η επαναδραστηριοποίηση του Ιδρύματος Κλίντον – θα θυμόσαστε ίσως ότι στο συνέδριο προτού αναστείλει το Ιδρυμα τη λειτουργία του πραγματοποιήθηκε η αλησμόνητη συνέντευξη του τότε πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Κλίντον. Η κυρία Αγγελοπούλου θα παραμείνει στις ΗΠΑ μέχρι το τέλος της εβδομάδας, επισκεπτόμενη μετά τη Νέα Υόρκη και τη Βοστώνη.

Στο πρόγραμμά της έχει συναντήσεις με ελληνοαμερικανούς βουλευτές, μια επίσκεψη στο φημισμένο Media Lab του ΜΙΤ, την ομιλία της στο Χάρβαρντ, στο οποίο διοργανώνεται εκδήλωση για την Επανάσταση του 1821, και τη βράβευσή της από την ομογενειακή-επιχειρηματική οργάνωση Alpha Omega Council. Την Τετάρτη, θα καταθέσει στεφάνι στους τάφους των φιλελλήνων Εντουαρτ Εβερετ και Σάμιουλ Γκρίντλεϊ Χάου στο νεκροταφείο Mt. Auburn.

Και αν το επιτρέψουν οι συνθήκες δεν αποκλείεται να παρακολουθήσει τον αγώνα των Σέλτικς με τους Μιλγουόκι Μπακς, την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Και προτού αρχίσουν να σπέρνονται κακόβουλες φήμες, σας ενημερώνω ότι η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» καλύπτει η ίδια τα έξοδα των συνεργατών που θα τη συνοδεύουν.

Πηγή: Βηματοδότης- “Βήμα της Κυριακής”