• 26 Οκτωβρίου, 2021

Γιατί ο Βασίλης Λεβέντης δεν είχε κάνει το εμβόλιο – Το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν

 Γιατί ο Βασίλης Λεβέντης δεν είχε κάνει το εμβόλιο – Το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων προ 10 ημερών είχε πάει στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός με συμπτώματα του κοροναϊού, του δόθηκαν οδηγίες και επέστρεψε σπίτι του, όπου ήταν σε καραντίνα. Όμως, τα συμπτώματα επιδεινώθηκαν και τελικά ξαναπήγε στο νοσοκομείο το Σάββατο, όπου μετά από λίγη ώρα κρίθηκε απαραίτητη η διασωλήνωσή του.

Σήμερα το πρωί σε δηλώσεις του έξω από το νοσοκομείο ο εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων Δημοσθένης Δανέλλας σημείωσε πως με βάση της τελευταία ενημέρωση η κατάσταση του Βασίλη Λεβέντη παραμένει «κρίσιμη πλην σταθερή», ενώ εντός της ημέρας αναμένεται νέο ιατρικό ανακοινωθέν.

Σημειώνεται πως ο Βασίλης Λεβέντης δεν έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κοροναϊού όχι γιατί είναι αντίθετος αλλά είχε μια στάση αναμονής και ήταν σε συνεννόηση με τους γιατρούς του.

«Είχε ολοκληρώσει ένα ιατρικό τσεκ απ στις αρχές Αυγούστου και απλά περίμενε για να επιλέξει και ο ίδιος ποιο εμβόλιο θα κάνει. Συμβουλευόταν τον γιατρό του για κάποια υποκείμενα νοσήματα που έχει, και απλά ήταν θέμα χρόνου. Είναι γνωστό ότι πάσχει από σακχαρώδη διαβήτη εδώ και χρόνια αλλά είναι ελεγχόμενος» συμπλήρωσε ο κ. Δανέλλας.

Το μεσημέρι της Κυριακής, το νοσοκομείο Ευαγγελισμός εξέδωσε ιατρικό ανακοινωθέν για την πορεία της υγείας του Βασίλη Λεβέντη: «Το Σάββατο 25/9/2021 διεκομίσθη με συμπτώματα COVID-19 στο ΓΝΑ Ευαγγελισμός, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. Εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου όπου και διασωληνώθηκε. Χορηγείται η δέουσα φαρμακευτική αγωγή και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη».