Φρίκη: Καταγγελία σεξουαλικής κακοποίησης 12χρονης από 73χρονο

 Φρίκη: Καταγγελία σεξουαλικής κακοποίησης 12χρονης από 73χρονο

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες στη Θεσσαλονίκη, μετά την ανατριχιαστική καταγγελία 12χρονης μαθήτριας σε δασκάλα της, για σεξουαλική κακοποίηση…

Η μικρή στη Θεσσαλονίκη, κατονόμασε στενό συγγενή της και σύμφωνα με πληροφορίες, ξέσπασε σε λυγμούς. Η δασκάλα της, που άκουσε την εξομολόγηση της 12χρονης για τη σεξουαλική κακοποίηση, ήταν εκείνη που κίνησε τις διαδικασίες για τη διερεύνηση της υπόθεσης. Ενημέρωσε τη διεύθυνση και στη συνέχεια την αστυνομία, που πλέον προσπαθεί να φτάσει στην άκρη του νήματος. Το παιδί το τελευταίο διάστημα έδειχνε κλεισμένο στον εαυτό του και η εκπαιδευτικός αποφάσισε να την πλησιάσει και να την κάνει να μιλήσει.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της καταγγελίας 12χρονης από τη Θεσσαλονίκη που βρήκε το θάρρος να μιλήσει για το μαρτύριο που βίωνε. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, η ανήλικη αποκάλυψε στη δασκάλα της ότι την κακοποιεί σεξουαλικά στενό συγγενικό της πρόσωπο.

Η καταγγελία έφτασε στις Αρχές και εκείνες έκαναν το έργο τους. Ο 73χρονος φέρεται ότι ασελγούσε σε βάρος της 12χρονης όταν εκείνη τον επισκεπτόταν στο σπίτι του, μετά το σχολείο.

Μανώλης Δράκος