• 30 Νοεμβρίου, 2021

Εύα Μπουντούρη – Απαντήσεις για τον θάνατό της ζητά η οικογένειά της

 Εύα Μπουντούρη – Απαντήσεις για τον θάνατό της ζητά η οικογένειά της

Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο της Εύας Μπουντούρη και η οικογένειά της αναζητεί τα αίτια.

Η ραδιοφωνική παραγωγός του En Lefko συμφώνησε να χειρουργηθεί, αφού διαγνώστηκε με ανεύρυσμα, αλλά δεν επανήλθε ποτέ από το κώμα, στο οποίο έπεσε κατά τη διάρκεια της επέμβασης.

Οι δικοί της άνθρωποι προσπαθούν τώρα να συνειδητοποιήσουν τι συνέβη και ζητούν να μάθουν τα αίτια του αιφνίδιου χαμού της.

«Είμαστε όλοι σα χαμένοι. Είναι από τις στιγμές που προσπαθείς να ισορροπήσεις μέσα σου τον πόνο, τον θυμό, την απορία, την αγωνία. Υπερτερεί ο πόνος για την ώρα» ανέφερε, μιλώντας στο MEGA, ο θείος της Εύας Μπουντούρη.

Ποια είναι η εικαστικός που πυροβόλησε τον πατέρα του παιδιού της στο Χαλάνδρι

«Σίγουρα ζητάμε όλοι κάποιες απαντήσεις, δεν αφήνεις έτσι τον άνθρωπό σου να φύγει χωρίς να ψάξεις να βρεις την αιτία. Σίγουρα, θα αναζητηθούν απαντήσεις, θα αναζητηθούν ευθύνες. Πρώτα να καταλάβουμε τι έγινε και μετά» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Όπως λένε άνθρωποι από το περιβάλλον της, η 40χρονη δεν είχε αισθανθεί το παραμικρό από το ανεύρυσμα, ενώ δεν είχε παραπονεθεί και δεν είχε παρουσιάσει κανένα σύμπτωμα που να την κάνει να ανησυχήσει.

Έπρεπε να χειρουργηθεί ώστε να μην κινδυνέψει στο μέλλον, όπως της είχε πει ο γιατρός της.

Το αναπάντεχο τέλος της προκάλεσε κύμα συγκίνησης που απλώθηκε από τον ραδιοφωνικό σταθμό «Εν Λευκώ» όπου εργαζόταν, σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία.