• 16 Οκτωβρίου, 2021

Δίκη για βιτριόλι-Ξέσπασε η Ιωάννα: “Θα με αποτελειώσει όταν αποφυλακιστεί”

 Δίκη για βιτριόλι-Ξέσπασε η Ιωάννα: “Θα με αποτελειώσει όταν αποφυλακιστεί”

Την Τρίτη 5 Οκτωβρίου θα συνεχιστεί η επεισοδιακή δίκη για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Η Ιωάννα κατλα τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης, βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής με την κατηγορούμενη και κατά τη διάρκεια μία διακοπής της δίκης της απηύθυνε τον λόγο: «Δε θες να με κοιτάξεις να με θαυμάσεις. Ξέρω, δε τα πήγες τόσο καλά όσο ήθελες αλλά κάτι έχει γίνει», είπε κοιτώντας την κατηγορούμενη και στη συνέχεια ξέσπασε:

«Ντρέπεσαι καθόλου; Μόνο να παίζεις θέατρο ξέρεις. “Κοριτσάκι μου”, όπως μου έλεγες! Ένα χρόνο δεν έβαλες μυαλό στη φυλακή. Εδώ θα μείνω δε θα φύγω. Ό, τι και να κάνεις έχεις ξεφτιλιστεί». Ο αδελφός της Ιωάννας τότε παρενέβη και είπε σκρ@@, φίδι, τολμάς και την κοίτας»;

Η Ιωάννα που και σήμερα έδωσε το παρών στη δίκη για την σε βάρος της επίθεση με βιτριόλι από την Έφη Κακαράντζουλα, επέδειξε για μία φορά ακόμη αποφασιστικότητα, ενώ στη δήλωσή της προς τους δημοσιογράφους, κάλεσε την κατηγορουμένη να σταματήσει να παίζει θέατρο με τη νοημοσύνη της ίδιας, του δικαστηρίου και της κοινής γνώμης.

Η δήλωση της Ιωάννας:

«Θέλω να πω για αυτό πληροφορήθηκα ότι δήθεν εγώ γνωρίζω το λόγο που μου επιτέθηκε ότι επειδή εκείνη τη στιγμή δεν είχα επαφή ακουστική και μου είχε κλείσει την επαφή ο αστυνομικός. Καλό θα ήταν να σταματήσει να παίζει θέατρο η κυρία, να σταματήσει να υποτιμά τη νοημοσύνη μου και του δικαστηρίου και της κοινής γνώμης. Άλλωστε δεν η πρώτη φορά που βλέπουμε θύτες που προσπαθούν να διαχειριστούν τη κοινή γνώμη. Είναι προφανές, ότι ακόμη και σήμερα παίζει θέατρο, δεν υπάρχει ίχνος μεταμέλειας. Πιστεύω πως όταν βγει από τη φυλακή και πέντε και δέκα χρόνια να μείνει στη φυλακή όταν θα βγει θα θελήσει να με αποτελειώσει».

Επίθεση με βιτριόλι: Οι τέσσερις μαρτυρίες που ρίχνουν “φως” στην υπόθεση – Συγκλόνισε η κατάθεση της Ιωάννας