• 29 Νοεμβρίου, 2021

Εκατό λεπτά για την Κλιματική αλλαγή: Δείτε το επικό Dear Earth των YouTube Originals (vid)

 Εκατό λεπτά για την Κλιματική αλλαγή: Δείτε το επικό Dear Earth των YouTube Originals (vid)

Οι Billie Eilish , BLACKPINK και Lil Dicky βρίσκονται στο επίκεντρο ενός νέου τρέιλερ για το Dear Earth , μια ειδική προσφορά των YouTube Originals που προβάλλεται πλέον σε όλο τον κόσμο.

«Είναι ευθύνη μας να αντιμετωπίσουμε την κλιματική αλλαγή», λέει η Eilish στο τρέιλερ. Η Rosé του BLACKPINK προσθέτει, «Η γενιά μας πρέπει να ενωθεί. Πρέπει να εργαστούμε για να σώσουμε τη Γη».

Το Dear Earth είναι «μια επική παγκόσμια γιορτή του πλανήτη μας και τι πρέπει να κάνουμε για να αντιστρέψουμε την κλιματική αλλαγή. Πασπαλισμένο με μουσικές παραστάσεις, το Dear Earth θα περιλαμβάνει επίσης γνωστούς ακτιβιστές για το κλίμα, δημιουργούς και διασημότητες που θα μοιραστούν τρόπους για να κάνουμε τη ζωή μας πιο βιώσιμη».

Η ειδική περιλαμβάνει εμφανίσεις από τον πρώην Πρόεδρο Barack Obama , τον Desmond Tutu, την Anitta, την Billie Eilish, τον BLACKPINK, τον Jaden Smith, τον Lil Dicky + GaTa, τον Marsai Martin, τους Muppets, τον Tinashe και τον SpongeBob SquarePants, μαζί με αρκετούς δημιουργούς του YouTube. Η εκπομπή ξεκινά έναν μήνα νέων σειρών, ιδεών και δράσεων που επικεντρώνονται στη θεραπεία του πλανήτη.

Dear Earth, take Care! eBook by Erich Schröder - 9783753493039 | Rakuten  Kobo Greece

Η Eilish εμφανίστηκε πρόσφατα ως μέρος του Global Citizen Live, ενός φεστιβάλ που εκτείνεται σε έξι ηπείρους και μία από τις κύριες εκδηλώσεις και πρωτοβουλίες προβολής για τον Global Citizen , έναν οργανισμό που ιδρύθηκε το 2008 με στόχο τον τερματισμό της ακραίας φτώχειας στον κόσμο μέχρι το έτος 2030. Η τραγουδίστρια και ο αδερφός της Finneas εμφανίστηκαν ως καλεσμένοι έκπληξη κατά τη διάρκεια του σετ των Coldplay, ενώνοντας το συγκρότημα για το “Fix You”.

Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο libre.gr είναι προσωπικές και εκφράζουν μόνο τον συγγραφέα.