• 25 Ιανουαρίου, 2021

Διάσωση τρίχρονης: Νέες πληροφορίες για το πώς παρασύρθηκε ανοιχτά (vid)

 Διάσωση τρίχρονης: Νέες πληροφορίες για το πώς παρασύρθηκε ανοιχτά (vid)

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το πώς το 3χρονο παιδί στο Αντίρριο που διεσώθη από φέρι μποτ ξέφυγε από τον έλεγχο των γονιών του και απομακρύνθηκε τουλάχιστον 500 μέτρα από την ακτή με το φουσκωτό παιχνίδι.

Όπως αναφέρει το nspress.gr λίγο πριν παρασυρθεί από τα κύματα το κοριτσάκι έπαιζε στην ακτή με τον πατέρα του. Ο αέρας όμως άλλαξε και τα ρεύματα παρέσυραν το παιδί στα βαθιά μέσα από τα χέρια του πατέρα του. Αρκετοί έσπευσαν να πιάσουν το φουσκωτό αλλά φοβόντουσαν μήπως αυτό αναποδογυρίσει και το παιδί βρεθεί στη θάλασσα, με κίνδυνο να πνιγεί.

Αρκετοί λουόμενοι μπήκαν στην θάλασσα για να βοηθήσουν αλλά κανένας δεν μπορούσε να φτάσει του φουσκωτό σωσίβιο που είχε παρασυρθεί από τα ρεύματα. Ακόμα και με ένα βαρκάκι προσπάθησαν να το πιάσουν αλλά μάταια.

Η περιπέτεια του παιδιού είχε αίσιο τέλος και σύμφωνα με το δημοσίευμα, ψυχολόγος που έσπευσε αμέσως κοντά στους γονείς του κοριτσιού τούς παρότρυνε να το αφήσουν στην παραλία, ώστε να μην της δημιουργηθεί φοβία. Πράγματι το παιδί επέστρεψε στην παραλία και συνέχισε το παιχνίδι του ενώ όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν σύσταση να μην του αναφέρουν τι συνέβη.