• 20 Απριλίου, 2021

Δεληθανάση: Εχω μηνύματα που παραδέχεται ότι με έχει χτυπήσει…

 Δεληθανάση: Εχω μηνύματα που παραδέχεται ότι με έχει χτυπήσει…

Η Μαρία Δεληθανάση μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και απάντησε στα όσα ισχυρίστηκε ο δικηγόρος του πρώην συζύγου της, πασίγνωστου τραγουδιστή. Η καταγγέλλουσα κατάφερε χτυπήματα στο πρόσωπο και το σώμα – τον κάρφωσε με στυλό στο κεφάλι και στη συνέχεια τον κλείδωσε στο μπάνιο της οικίας τους για πάνω από τρεις ώρες, στη συνέχεια όταν κατάφερε να απελευθερωθεί, εκείνη του επιτέθηκε πάλι και ο ίδιος πράγματι την απώθησε αμυνόμενος αλλά δεν την χτύπησε απευθείας» είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο δικηγόρος του τραγουδιστή.

«Η αλήθεια φαίνεται από τα στοιχεία που δείχνουν πως έχω χτυπηθεί. Στα μηνύματα παραδέχεται τον ξυλοδαρμό μου και μάλιστα μου δηλώνει για το πόσο ντρέπεται η μητέρα του για την πράξη του αυτή. Τέλος, δεν έχει αναφερθεί πουθενά στους διαλόγους μας ότι δήθεν εγώ του επιτέθηκα. Και το λέω γιατί αυτό δε συνέβη και όχι επειδή το ξέχασε. Τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας είναι αδιάσειστα. Λίγη υπομονή για τις επόμενες μέρες και ευχαριστώ όλον τον κόσμο που μου συμπαραστέκεται. Εκείνο που θα με δικαιώσει είναι και άλλες γυναίκες να σπάσουν τη σιωπή τους και να βγουν από τον κύκλο της βίας», δήλωσε η Μαρία Δεληθανάση στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Το κουβάρι της ιστορίας άρχισε να ξετυλίγεται το μεσημέρι της Παρασκευής, 5 Μαρτίου, όταν η κυρία Δεληθανάση προχώρησε σε δημοσία καταγγελία σε βάρος του γνωστού καλλιτέχνη με φωτογραφίες, βίντεο και μία μακροσκελή συνέντευξη που παραχώρησε στο zougla.gr, στην οποία αναφερόταν σε κακοποιητικές συμπεριφορές του πρώην συντρόφου της. Ο τραγουδιστής αντέδρασε αμέσως, με μία ανακοίνωση που έκανε λόγο για κατευθυνόμενη δημοσίευση που έγινε συνειδητά με μοναδικό σκοπό να τον διασύρει, αλλά και να τον πλήξει προσωπικά και επαγγελματικά. Ο ίδιος επανήλθε λίγο αργότερα με μία νεότερη ανακοίνωση, που έκανε γνωστό πως αποχωρεί από το «Your Face Sounds Familiar», όπου συμμετείχε ως διαγωνιζόμενος, προκειμένου να επικεντρωθεί, όπως εξήγησε, στην αποκατάσταση της αλήθειας.

Το πρωί του Σαββάτου (6/3), η Μαρία Δεληθανάση, σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα», ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, πόσο καιρό λάβανε χώρα τα γεγονότα που περιγράφει στις καταγγελίες της. «Οι κακοποιητικές πράξεις που έχω υποστεί σε αυτή τη σχέση μετρούν πολλά χρόνια σε διάρκεια και ήταν κλιμακούμενες. Από τις πιο ήπιες μορφές λεκτικής ή ψυχολογικής βίας και πιο έντονες με σωματική βία “απλή” ως αρκετά σοβαρή» απάντησε.

Πηγή: ethnos.gr