• 18 Ιουνίου, 2021

Χίος: Επίθεση γυναίκας με καυστικό υγρό σε ηλικιωμένο

 Χίος: Επίθεση γυναίκας με καυστικό υγρό σε ηλικιωμένο

Στο Νοσοκομείο Χίου μεταφέρθηκε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα της Πέμπτης άνδρας, έπειτα από ρίψη χημικού υγρού από γυναίκα στο πρόσωπό του. Όπως αναφέρουν πληροφορίες του Politischios.gr, το θύμα του περιστατικού διαπληκτίστηκε με γνωστή του γυναίκα, με αποτέλεσμα η συγκεκριμένη να του ρίξει άγνωστης σύστασης – μέχρι στιγμής – υγρό, το οποίο του προξένησε χημικά εγκαύματα σε όλο του το κορμί.

Νωρίτερα η συγκεκριμένη είχε είχε πυρπολήσει το δίκυκλο του άνδρα, με αποτέλεσμα την άμεση κινητοποίηση Πυροσβεστικής και Ασφάλειας Χίου.

Σοβαρότερο έγκαυμα θεωρείται αυτό στο μάτι του θύματος.Το συμβάν επιβεβαιώνεται και από την Αστυνομία, χωρίς να έχουν δοθεί λεπτομέρειες του συμβάντος στη δημοσιότητα.

Η συγκεκριμένη γυναίκα είναι γνωστή στην Αστυνομία, από ρίψη αυγών στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου αλλά και για απειλή κατά κοινωνικών λειτουργών, με τη χρήση ψεύτικου όπλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ChiosPress, η δράστρια ήταν η πρώην συμβία του γιού του ηλικιωμένου, με τον οποίο βρίσκονται σε διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών.

Η γυναίκα φαίνεται ότι θεωρούσε ως υπαίτιο τον ηλικιωμένο και επέλεξε αυτό τον τρόπο για να τον εκδικηθεί. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είχε επιτεθεί και παλαιότερα στον ηλικιωμένο.