“Χειραγωγούσε τα παιδιά μου” – Τι κατέθεσε η σύντροφος του υποπυραγού που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία

 “Χειραγωγούσε τα παιδιά μου” – Τι κατέθεσε η σύντροφος του υποπυραγού που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία

Λέξη δεν άρθρωσε στον ανακριτή και εισαγγελέα Βόλου όπου βρέθηκε χθες ο 39χρονος υποπυραγός που συνελήφθη στη Σκιάθο μετά από καταγγελία της συντρόφου του ότι είχε φωτογραφίες της κόρης της στο κινητό του, στο οποίο βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας. Σημειώνεται ότι ο δράστης πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη.

Ανατριχιαστική η κατάθεση της 32χρονης σύντροφός του που τον κατήγγειλε στην αστυνομία, μετά από παρότρυνση μιας φίλης της. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να δήλωσε πως χειραγωγούσε τα παιδιά της και η 12χρονη κόρη της είναι ερωτευμένη μαζί του.

Σύμφωνα με το gegonota.news, η 32χρονη η οποία γνώριζε τον δράστη λίγους μήνες μόνο εντόπισε στο κινητό του τηλέφωνο δράστη και ενώ ο ίδιος ήταν υπό την επήρεια αλκοολ φωτογραφίες της μικρότερης κόρης της και ειδικότερα δύο φωτογραφίες όπου το παιδί κοιμάται με καλοκαιρινές πιζάμες.

Η 32χρονη φωτογράφισε από το δικό της κινητό τις φωτογραφίες της 10χρονης που βρίσκονταν στο κινητό του συντρόφου της και ζήτησε εξηγήσεις. Πριν όμως συμβεί αυτό διέγραψε τις φωτογραφίες του παιδιού από το κινητό του. Η ίδια ανέφερε και στην αστυνομία πως η 10χρονη πριν λίγες ημέρες της είχε πει πως ότι ο υποπυραγός , την είχε πάρει αγκαλιά και την οδήγησε στο κρεβάτι και κοιμήθηκαν μαζί.

Στο κινητό τηλέφωνο του 39χρονου βρέθηκε υλικό από επώνυμες γυναίκες, οι φωτογραφίες των οποίων ήταν δημοσιευμένες στο διαδίκτυο καθώς και γυναίκες που είχε γνωρίσει σε διαδικτυακή εφαρμογή και είχε συνευρεθεί μαζί τους, από τις οποίες είχε ζητήσει και είχε λάβει φωτογραφίες σε προκλητικές στάσεις. Επίσης, στο κινητό του τηλέφωνο εντοπίσθηκαν φωτογραφίες με ανήλικες, μεταξύ των οποίων και ενός κοριτσιού 8ετών.

Χρήστος Σταθόπουλος