• 27 Ιουλίου, 2021

Άργος: Ζήτησε το λόγο γιατί παρενόχλησαν την κόρη του και τον σακάτεψαν στο ξύλο

 Άργος: Ζήτησε το λόγο γιατί παρενόχλησαν την κόρη του και τον σακάτεψαν στο ξύλο

Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε στο Άργος όταν ένας πατέρας πήγε να ζητήσει τον λόγο από μια παρέα που φέρονται ότι παρενόχλησαν την κόρη του, ωστόσο τον ξυλοκόπησαν και τον έστειλαν στο νοσοκομείο με αποτέλεσμα να δίνει μάχη για την ζωή του.

Συνολικά πέντε άτομα θα απολογηθούν για τον ξυλοδαρμό του την Πέμπτη, καθώς πήραν προθεσμία από την ανακρίτρια Ναυπλίου. Οι δύο από τους πέντε αντιμετωπίζουν κατηγορίες για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, ενώ οι άλλοι τρεις κατηγορούνται για συμμετοχή στη συμπλοκή που εκτυλίχθηκε στο χώρο της λαϊκής αγοράς με αποτέλεσμα ένας πατέρας να παλεύει για τη ζωή του, νοσηλευόμενος σε κρίσιμη κατάσταση στην Τρίπολη, όπου και διακομίστηκε.

H συμπλοκή ξεκίνησε μεταξύ του πατέρα και ομάδας 10 ημεδαπών περίπου στον χώρο της λαϊκής αγοράς και οδήγησε σε χειροδικίες με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του Ρουμάνου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας διασωληνώθηκε στη νευροχειρουργική κλινική του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης και η κατάσταση της υγείας του παραμένει ιδιαίτερα κρίσιμη.