Απάντηση Μπιμπίλα σε Λιγνάδη:”Λυπάμαι για σένα, σε γνώρισα στα Στρουμφάκια…”

 Απάντηση Μπιμπίλα σε Λιγνάδη:”Λυπάμαι για σένα, σε γνώρισα στα Στρουμφάκια…”

Λίγη ώρα μετά την γνωστοποίηση της είδησης πως ο Δημήτρης Λιγνάδης κρίθηκε προφυλακιστέος κατηγορούμενος για βιασμό κατά συρροή, ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook απευθυνόμενος στον Λιγνάδη, ένα “απολογιστικό μήνυμα”, ένα “αντίο”, μία απόπειρα να εκφράσει “πόσο λυπάται” για την όλη υπόθεση. Με αφορμή το απολογητικό υπόμνημα Λιγνάδη που κάνει λόγο για υπόθεση που υποκινήθηκε από “ατάλαντους ηθοποιούς”, το ΣΕΗ και πρόσωπα που αρνήθηκε να συνεργαστεί μαζί τους. Αποκαλεί, μάλιστα, τον Σπύρο Μπιμπίλα “φθονερό” και “καταχθόνιο”.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ που παρείχε από την αρχή αμέριστη στήριξη και αλληλεγγύη σε όσους προχώρησαν σε καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και βιασμό, εξέφρασε, στο μήνυμά του, την ανακούφιση που δεν πρόλαβε με την ιδιότητά του ως Πρόεδρος του ΣΕΗ, να υπογράψει με τον Λιγνάδη ως Διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Συλλογική Σύμβαση.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα:

Λυπάμαι…..Σε γνώρισα στα ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ της ΕΡΤ που γράφαμε δίπλα δίπλα… 40 χρόνια δεν συναντηθήκαμε στην δουλειά, ούτε στην ζωή…μόνο συμπτωματικά σε πρεμιέρες με ένα γεια…. πρόσφατα Εσύ ως Διευθυντής του Εθνικού κι εγώ ως Πρόεδρος του ΣΕΗ προσπαθούσαμε να συνεννοηθούμε για την υπογραφή της Συλλογικής μας Σύμβασης..Ευτυχώς δεν προλάβαμε να ολοκληρώσουμε και δεν βάλαμε τις υπογραφές μας…. Λυπάμαι Δημητρη…..

Μπιμπίλας για Λιγνάδη:

Σεραφείμ Κοτρώτσος