Άγριο έγκλημα στην Τήνο: Τον σκότωσε γιατί πάρκαρε μπροστά στο σπίτι του

 Άγριο έγκλημα στην Τήνο: Τον σκότωσε γιατί πάρκαρε μπροστά στο σπίτι του


Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Τήνου, η οποία δεν μπορεί ακόμη να συνειδητοποιήσει το φρικτό έγκλημα που σημειώθηκε σήμερα στη χώρα της Τήνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr, ένας ηλικιωμένος άντρας περίπου 90 ετών πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ τον διευθυντή της Σχολής Αγιογραφίας του Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας της Τήνου.

Το έγκλημα σημειώθηκε έξω από το σπίτι του, την ώρα που ο άτυχος άνδρς είχε παρκάρει, ενώ ανάστατοι οι γείτονες βγήκαν στους δρόμους ακούγοντας τους πυροβολισμούς και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 50χρονος είχε αγοράσει πρόσφατα σπίτι δίπλα από αυτό του δράστη.

Ο δράστης συνελήφθη ενω στο Τμήμα του νησιού δίνει κατάθεση η σύζυγος του θύματος.

Έγκλημα στην Τήνο: Συχνούς διαπληκτισμούς με ασήμαντες αφορμές είχε ο ηλικιωμένος με το θύμα

Αντίστοιχα συχνές ήταν οι μηνύσεις που έκανε και σε βάρος συγγενών του για τα κληρονομικά, ενώ τον άτυχο γείτονά του δεν τον άφηνε σε χλωρό κλαρί.

Έτσι και σήμερα περίπου στις 12 το μεσημέρι λογόφερε μαζί του και όταν το θύμα μπήκε στο αυτοκίνητό του για να φύγει, ο αδίστακτος υπερήλικας επέστρεψε με ένα δίκαννο, του έσπασε το τζάμι και τον πυροβόλησε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να το σωριάσει νεκρό μέσα σε αυτό.

Στο παρελθόν ο υπερήλικας που ήταν δικομανής με τους πάντες γύρω του είχε μηνύσει το θύμα ακόμη και γιατί δήθεν θεωρούσε ότι του δηλητηρίαζε ένα πηγάδι.

Έγκλημα στην Τήνο: Συχνούς διαπληκτισμούς με ασήμαντες αφορμές είχε ο ηλικιωμένος με το θύμα

Στο μεταξύ, περίοικοι είχαν καλέσει την Αστυνομία και όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, βρήκαν τον δράστη στο σημείο του πήραν το όπλο και τον συνέλαβαν.

Γιάννης Μανάκας