Intercity:Ποιοι ήταν οι άνθρωποι της ΝΔ με τις… “τυχαίες” δηλώσεις στα κανάλια στο πρώτο δρομολόγιο μετά το πολύνεκρο δυστύχημα (vid)

 Intercity:Ποιοι ήταν οι άνθρωποι της ΝΔ με τις… “τυχαίες” δηλώσεις στα κανάλια στο πρώτο δρομολόγιο μετά το πολύνεκρο δυστύχημα (vid)

Ο Υπουργός Επικρατείας και εκτελών χρέη Υπουργού Μεταφορών κ. Γιώργος Γεραπετρίτης ήταν επιβάτης στο δρομολόγιο του Intercity από Αθήνα προς Καλαμπάκα, το πρώτο μετά το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη θέλοντας να εμπνεύσει εμπιστοσύνη για τους σιδηρόδρομους.

Ωστόσο αυτό που δημιουργεί στρεβλές εντυπώσεις και δίνει και πάλι την αίσθηση ότι όλα γύρω από την κυβέρνηση κινούνται με επικοινωνιακούς όρους είναι το γεγονός ότι σύμφωνα με τον αδιάψευστο μάρτυρα την εικόνα, επιστράτευσε δικούς της ανθρώπους για να πείσει ότι «όλα βαίνουν καλώς», κάνοντας μάλιστα δηλώσεις στα ΜΜΕ.

  • Όπως αποδεικνύεται οι δηλώσεις κάποιων ανθρώπων που επέβαιναν στο τρένο και είδαμε σε ζωντανές συνδέσεις δεν είναι και τόσο τυχαίες.

Ο πρώτος «επιβάτης» που καλείται να κάνει δηλώσεις καθώς έπεσε πάνω του η κάμερα του ΣΚΑΪ, τα βρίσκει όλα καλά, λέγοντας μεταξύ άλλων πως «δεν μπορείς να έχει συνεπιβάτη τον φόβο», είναι o Λευτέρης Μωυσιάδης, αναπληρωτής γραμματέας διεθνών ζητημάτων της ΝΔ και διευθυντής επικοινωνίας της ΚΕΔΕ. Ο ίδιος μάλιστα έχει πλήθος φωτογραφιών με υπουργούς και υφυπουργούς της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Ο δεύτερος κύριος στο βίντεο είναι ο Ζαχαρίας Στουρνάρας, συνδικαλιστής της ΔΑΚΕ και εκείνος που ζητούσε από τον σταθμάρχη στη Λάρισα, παρουσία του υφυπουργού Παπαδόπουλου τον οποίο νωρίτερα είχε διαψεύσει σχετικά με την τηλεδιοίκηση, να σταματήσει να μιλάει. Ο Ζαχαρίας Στουρνάρας, φορώντας το ίδιο παλτό που φορούσε και στο βίντεο που έκανε νοήματα στον σταθμάρχη για να σταματήσει να μιλάει, εμφανίστηκε ως βιαστικός επιβάτης σε ρεπορτάζ του Alpha, λέγοντας ότι υπάρχει… «πολλή ασφάλεια, παιδιά».

Σχετικά Άρθρα