Χαμάς: Βάναυσο βίντεο με 5 γυναίκες ομήρους γεμάτες αίματα – “Αυτές μπορούν να μείνουν έγκυος”

 Χαμάς: Βάναυσο βίντεο με 5 γυναίκες ομήρους γεμάτες αίματα – “Αυτές μπορούν να μείνουν έγκυος”

Σοκάρει το βάναυσο και ανατριχιαστικό βίντεο που απεικονίζει 5 γυναίκες ομήρους της Χαμάς από τις 7 Οκτωβρίου όταν έγινε το μακελειό στα κιμπούτς. Το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από τις οικογένειές στο «Φόρουμ Οικογενειών Ομήρων και Αγνοουμένων». «Αυτή είναι η πραγματικότητα που υπομένουν» τονίζουν οι οικογένειες για τις πέντε γυναίκες.

Όπως θα δείτε το βίντεο το οποίο έχει πολύ σκληρές εικόνες οι τρομοκράτες της Χαμάς ακούγονται να λένε: «Εδώ, αυτά είναι τα κορίτσια που μπορούν να μείνουν έγκυες».

Οι γυναίκες πέντε τον αριθμό είναι σε άθλια κατάσταση στο πάτωμα με αίματα και δεμένες και μάλιστα το βίντεο είναι επεξεργασμένο και έχουν κοπεί σκηνές που είναι δυσβάσταχτες.

Όλες είναι εμφανώς σοκαρισμένες, δύο μάλιστα έχουν αίματα στο πρόσωπο. «Πάρε φωτογραφίες», λέει κάποιος. Μετά τις βάζουν να καθίσουν στο πάτωμα και τους λένε ότι «τα αδέλφια μας σκοτώθηκαν εξαιτίας σας. Θα σας σκοτώσουμε».

Το βίντεο τραβήχτηκε από κάμερες σώματος που φορούσαν οι τρομοκράτες της Χαμάς εκείνη την ημέρα, καθώς επιτέθηκαν στη βάση κοντά στα σύνορα με τη Γάζα.

Πρόκειται για τις: Liri Albag, Karina Ariev, Agam Berger, Daniela Gilboa και Naama Levy οι οποίες είναι όμηροι των τρομοκρατών της Χαμάς για περισσότερες από 230 ημέρες (8 μήνες).

Σχετικά Άρθρα