Γουίλιαμ για Κέιτ:”Η πριγκίπισσα είναι καλά μετά την διάγνωσή της με καρκίνο”

 Γουίλιαμ για Κέιτ:”Η πριγκίπισσα είναι καλά μετά την διάγνωσή της με καρκίνο”

Θετικά είναι τα μηνύματα που έρχονται σχετικά με την υγεία της Κέιτ Μίντλετον, καθώς ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δήλωσε σήμερα, κατά την επίσκεψη του στο κοινοτικό νοσοκομείο «St Mary’s» στα νησιά Σίλι πως «η πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι καλά μετά τη διάγνωσή της με καρκίνο».  Ο Γουίλιαμ συνεχίζει τα βασιλικά του καθήκοντα μετά την ανακοίνωση «σοκ» της Κέιτ που έκανε τον Μάρτιο του 2024 ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο και ότι υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία.

Ο πρίγκιπας δεν μπόρεσε να αντισταθεί στα διάσημα αλμυρά εδέσματα της νοτιοδυτικής χώρας, καθώς η περιοδεία του συνεχίζεται σήμερα, και πρότεινε να πάρει μερικά για το σπίτι και την οικογένειά του.

Όλο αυτό το διάστημα, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν έχει λείψει από το πλευρό της συζύγου του.

Υπενθυμίζεται ότι το πριγκιπικό ζεύγος παντρεύτηκε το 2011, ενώ κατά την διάρκεια του γάμου τους έχουν αποκτήσει τρία παιδιά: τον Τζορτζ, την Σάρλοτ και τον Λούις.

Εν τω μεταξύ, στη Νιγηρία, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ξεκίνησαν την πρώτη ημέρα της τριήμερης επίσκεψής τους. 

Το τουρ στη Νιγηρία έρχεται αφού ο Χάρι πήγε στο Ηνωμένο Βασίλειο για να γιορτάσει τη 10η επέτειο των Αγώνων Invictus.

Ο Δούκας βρισκόταν στο Λονδίνο από την Τρίτη (07.05.2024) για να παρευρεθεί σε εκδηλώσεις που σχετίζονται με τον διαγωνισμό, συμπεριλαμβανομένης της τελετής των ευχαριστιών, χωρίς να συναντήσει τον βασιλιά Κάρολο λόγω του «φορτωμένου προγράμματος» του μονάρχη αλλά ούτε τον αδερφό του Γουίλιαμ.

Σχετικά Άρθρα