Βραυρώνα:Βρέθηκε στη χωματερή το νεκρό βρέφος -Είχε χτύπημα στο κεφάλι -Τι δηλώνει ο πατέρας (εικόνα)

 Βραυρώνα:Βρέθηκε στη χωματερή το νεκρό βρέφος -Είχε χτύπημα στο κεφάλι -Τι δηλώνει ο πατέρας (εικόνα)

Εντοπίστηκε λίγο μετά τις 17:30, μέσα σε σακούλα το άψυχο σώμα του βρέφους που φαίνεται πως δολοφονήθηκε από τους ίδιους του τους γονείς σε ξενοδοχείο στη Βραυρώνα και μετά πετάχτηκε σε κάδο σκουπιδιών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η ηλικία του βρέφους προσδιορίζεται σε 5 μηνών. Η αστυνομία εντόπισε το άψυχο σώμα στη χωματερή στο Πόρτο Ράφτη, όπου καταλήγουν τα απορρίμματα της Βραυρώνας. Το βρέφος έφερε χτύπημα στο κεφάλι, κάτι το οποίο μαρτυρά την άγρια δολοφονία από τους γονείς του. Αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή τη Δευτέρα (13/05)

  • Οι γονείς έχουν συλληφθεί, ο πατέρας κρατείται στην Ασφάλεια και η μητέρα στο νοσοκομείο. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας (με καταγωγή από το Νεπάλ όπως και η μητέρα), ο οποίος έχει συλληφθεί και υπάρχει βίντεο που τον δείχνει να πετάει το βρέφος στα σκουπίδια, δηλώνει άγνοια ακόμη και για το γεγονός πως η σύζυγός του ήταν έγκυος!
Οι κάδοι απορριμάτων έξω από το ξενοδοχείο όπου ο πατέρας πέταξε το βρέφος
  • Νωρίτερα, οι αστυνομικοί πήγαν στο δωμάτιο των γονιών στο ξενοδοχείο και βρήκαν τον χώρο μέσα στα αίματα. Πιο συγκεκριμένα εντοπίστηκαν αίματα, τόσο στη λεκάνη της τουαλέτας, όσο στα σεντόνια αλλά και σε άλλα σημεία του δωματίου. Μέτα από ελέγχους των αστυνομικών στις κάμερες ασφαλείας, διαπιστώθηκε πως ο πατέρας του μωρού το πήρε και το πέταξε σε κάδους απορριμμάτων έξω από το ξενοδοχείο.

Έγινε έρευνα στους κάδους απορριμμάτων και δυστυχώς διαπιστώθηκε ότι είχε περάσει ήδη το απορριμματοφόρο και είχε πάρει τα σκουπίδια.

  • Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα πήγε χθες το βράδυ στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» με αιμορραγία και οι γιατροί της είπαν ότι ήταν έγκυος χωρίς να μπορούν να προσδιορίσουν αν είχε προηγηθεί αποβολή ή κανονικός τοκετός.

Σχετικά Άρθρα