Politico: Ο 18χρονος γιος του Τραμπ, Μπάρον, μπαίνει στην πολιτική -Η θέση που αναλαμβάνει

 Politico: Ο 18χρονος γιος του Τραμπ, Μπάρον, μπαίνει στην πολιτική -Η θέση που αναλαμβάνει

Μπορεί να μην έχει αποφοιτήσει ακόμα από το σχολείο κι όμως ο Μπάρον Τραμπ μπαίνει στην πολιτική. Το Ρεπουμπλικανικό κόμμα στη Φλόριντα επέλεξε τον 18χρονο γιο του Ντόναλντ Τραμπ ως αντιπρόσωπό του στο Εθνικό Συνέδριο του κόμματος, σύμφωνα με το Politico που επικαλείται έγγραφα. Η ίδια πολιτεία έχει επιλέξει και άλλα παιδιά του Τραμπ ωστόσο για την ίδια θέση. Μεταξύ αυτών ο Έρικ Τραμπ, ως επικεφαλής, που αντιπροσωπεύει τον πατέρα του και οι Ντόναλντ Τραμπ Τζ. και Τίφανι Μπούλος, πρώην Τραμπ μαζί με τον σύζυγό της Μάικλ Μπούλος επίσης ως αντιπρόσωποι του κόμματος στη Φλόριντα. Οι αντιπρόσωποι θα εμφανιστούν στο συνέδριο του κόμματος στο Μιλγουόκι τον Ιούλιο.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της προεκλογικής καμπάνιας του Τραμπ, ο Μπάρον «ενδιαφέρεται πάρα πολύ για τις πολιτικές διαδικασίες του έθνους μας».

Ο Ντόναλντ Τραμπ από την άλλη, πρόσφατα «θρηνούσε» ότι δεν θα μπιορέσει να δει τον γιο του να αποφοιτά από το λύκειο λόγω της δίκης του που είναι σε εξέλιξη στο Μανχάταν. Ο δικαστής ωστόσο του επέτρεψε να παραστεί την επόμενη εβδομάδα στην τελετή αποφοίτησης της Ακαδημίας Oxbridge.

Ο ίδιος ο Μπάρον Τραμπ από την άλλη, δεν έχει ανακοινώσει ποια είναι τα σχέδιά του για μετά την αποφοίτησή του. Η μόνη, από τα παιδιά του Τραμπ, που μένει εκτός πολιτικής είναι η Ιβάνκα Τραμπ αν και στο παρελθόν έχει διατελέσει σύμβουλος του πατέρα της.

Οι δημοσκοπήσεις μέχρι στιγμής δείχνουν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ προηγείται στη Φλόριντα κατά 10 μονάδες έναντι του Προέδρου Τζο Μπάιντεν. Υπενθυμίζεται ακόμα, ότι ο Τραμπ είχε κερδίσει την πολιτεία το 2016 και το 2020.

Σχετικά Άρθρα