Ζαγοράκης:”Δεν με επέλεξαν για το ρητορικό μου λόγο -Εγώ πάντα ήμουν Εθνική Ελλάδος”

 Ζαγοράκης:”Δεν με επέλεξαν για το ρητορικό μου λόγο -Εγώ πάντα ήμουν Εθνική Ελλάδος”

Την πολύχρονη γνωριμία και φιλία του με τον Νίκο Ανδρουλάκη, επικαλέστηκε ο Θοδωρής Ζαγοράκης για να εξηγήσει την απόφασή του να είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές του Ιουνίου, παρά το γεγονός πως ταυτόχρονα ήταν και ευρωβουλευτής της ΝΔ. «Τον Νίκο, τον γνωρίζω 9 χρόνια, πιστεύω ότι έχει όραμα για την Ελλάδα» είπε στο Action 24 o Θοδωρής Ζαγοράκης σπεύδοντας να προσθέσει πως ο ίδιος δεν αυτοπροσδιορίστηκε ποτέ ως ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ. «Εγώ πάντα ήμουν Εθνική Ελλάδος» είπε, χαρακτηριστικά.

Απαντώντας στις αιτιάσεις πως εξασφάλισε μία θέση στο ευρωκοινοβούλιο ως ο εμβληματικός αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος και ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, ο κ. Ζαγοράκης, υποστήριξε πως η δράση του κάθε ευρωβουλευτή είναι δημόσια στην ιστοσελίδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και όλοι μπορούν να έχουν πρόσβαση και να ενημερωθούν αναλυτικά για το τι έχει κάνει στις Βρυξέλλες.

«Είμαι άνθρωπος της πράξης και όχι των λόγων, τον κόσμο δεν μπορείς να τον κοροϊδέψεις. Ο κόσμος δε με επέλεξε για το ρητορικό μου λόγο, αλλά σίγουρα δεν μπορείς να τον κοροϊδέψεις» συμπλήρωσε.

Σχετικά Άρθρα