ΠΑΣΟΚ κατά Μητσοτάκη για Μπελέρη

 ΠΑΣΟΚ κατά  Μητσοτάκη για  Μπελέρη

“Η Εύη Χριστοφιλοπούλου κατά τη διάρκεια  τηλεοπτικής της συνέντευξης “μαρτύρησε” αυτό για το οποίο καταγγείλαμε τον κ. Μητσοτάκη από την πρώτη στιγμή: ότι τα κίνητρα για την υποψηφιότητα του νόμιμα εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας, κ. Φρέντυ Μπελέρη δεν είναι ούτε εθνικά ούτε ευρωπαϊκά αλλά μόνο ψηφοθηρικά”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ, σχολιάζοντας τις δηλώσεις της υποψήφιας ευρωβουλευτού με τη ΝΔ.

“Όπως χαρακτηριστικά παραδέχτηκε η υποψήφια της Νέας Δημοκρατίας”, σημειώνει το ΠΑΣΟΚ, “ο κ. Μπελέρης ενσωματώνει τη δεξιά της πλευρά, ενώ απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου επιβεβαίωσε ότι στόχος είναι να φρενάρει τις διαρροές ψηφοφόρων προς την Ακροδεξιά, αναρωτώμενη μάλιστα “γιατί είναι κακό αυτό;””.

Η παραδοχή της υποψήφιας ευρωβουλευτή εκθέτει τον κ. Μητσοτάκη, που έβαλε το κομματικό συμφέρον πάνω από το εθνικό, προσθέτει η ανακοίνωση.

“Ως ΠΑΣΟΚ επιμένουμε ότι ο κ. Μπελέρης είναι απαραίτητος ως δήμαρχος Χειμάρρας, όπως νόμιμα εκλέχτηκε τον περασμένο Μάιο, ώστε να μπορεί να προστατεύει αποτελεσματικά τα δικαιώματα και τις περιουσίες την ελληνικής εθνικής μειονότητας στην περιοχή”, σημειώνεται.

Και καταλήγει η ανακοίνωση: “Όσον αφορά στην αποστροφή του κ.  Μανώλη Αναγνωστάκη, υποψήφιου με το κόμμα του κ. Λοβέρδου που στην ίδια εκπομπή χαρακτήρισε τον κ. Μπελέρη “του ποινικού δικαίου άνθρωπο”, ας αποφασίσουν στο κόμμα τους αν έχει δίκιο ο κ. Αναγνωστάκης ή ο Πρόεδρός τους, που τον επισκέφθηκε στη φυλακή.Play Video

Σχετικά Άρθρα