Σύγκρουση για το δημοσίευμα FT περί αποστολής ελληνικών S-300 στην Ουκρανία- Διαψεύδει η κυβέρνηση-Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ

 Σύγκρουση για το δημοσίευμα FT περί αποστολής ελληνικών S-300 στην Ουκρανία- Διαψεύδει η κυβέρνηση-Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ

Στην κατηγορηματική διάψευση του δημοσιεύματος των Financial Times για την αποστολή S-300 στην Ουκρανία, προέβη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Δεν πρόκεται να γίνει οποιαδήποτε κίνηση που θα διακινδυνεύσει έστω και κατ’ ελάχιστο την αποτρεπτική ικανότητα ή την αεράμυνα της χώρας μας. Έχουμε πολλές φορές προβεί σε πολλές διαψεύσεις, σας απαντώ και σήμερα κατηγορηματικά» τόνισε με σαφήνεια ο κ. Μαρινάκης.

Για μυστική διπλωματία κατηγορεί την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ

«Μετά και τις σημερινές αναφορές του κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Μαρινάκη στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών καλούμε τον κ. Μητσοτάκη και την κυβέρνηση να απαντήσουν άμεσα για το εάν ισχύει ή όχι το δημοσίευμα των Financial Times σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα δέχτηκε πιέσεις στο Συμβούλιο Κορυφής της ΕΕ, προκειμένου να παραχωρήσει τα αντιπυραυλικά συστήματα S 300 στην Ουκρανία» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.
«Οι αποκαλύψεις των FT επιβεβαιώνουν την ύπαρξη μυστικής διπλωματίας από πλευράς της κυβέρνησης όπως και υπό διαμόρφωση κρυφές συμφωνίες για την Ουκρανία τις οποίες μάλιστα είχε αποκαλύψει ο ίδιος κ. Ζελένσκι με αναρτήσεις του στα social media ευχαριστώντας τον Έλληνα πρωθυπουργό. Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να ενημερώσει άμεσα την Εθνική Αντιπροσωπεία.

Σχετικά Άρθρα