ΣΥΡΙΖΑ:Κρούση Κασσελάκη σε Αλεξίου, Νταλάρα, Χαρούλη για ευρωεκλογές -Τι απάντησαν

 ΣΥΡΙΖΑ:Κρούση Κασσελάκη σε Αλεξίου, Νταλάρα, Χαρούλη για ευρωεκλογές -Τι απάντησαν

Αντίστροφη μέτρηση στον ΣΥΡΙΖΑ για τις προκριματικές εκλογές της Κυριακής για τα πρόσωπα του ευρωψηφοδελτίου τα οποία θα προκύψουν μέσα από διαδικασία που θα γίνει με κάλπη αλλά και ηλεκτρονικά. Επιπλέον, μεγάλο είναι το ενδιαφέρον για τα πέντε πρόσωπα που θα ανακοινώσει ο Στέφανος Κασσελάκης ως προσωπική του επιλογή και τα οποία κρατούνται ως επτασφράγιστο μυστικό καθώς τις συζητήσεις μαζί τους, τις χειρίζεται ο ίδιος, αλλά όχι σε όλες τις περιπτώσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει το Flash.gr, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε κρούση σε τρία καλλιτεχνικά ονόματα, πολύ σημαντικά για την χώρα μας, που αν μη τι άλλο θα ενδυνάμωναν πολύ το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ!

Ο κ. Κασσελάκης, μέσω πολύ στενού του συνεργάτη, προσέγγισε τον Γιώργο Νταλάρα και τη Χαρούλα Αλεξίου προκειμένου να ανιχνεύσει τις προθέσεις τους ώστε να είναι υποψήφιοι με το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

  • Οι πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν πως η μεγάλη ερμηνεύτρια ξεκαθάρισε, ευγενικά, πως δεν την ενδιαφέρει η πολιτική ενώ και ο Γιώργος Νταλάρας δεν φαίνεται διατεθειμένος να μπει στη μάχη του σταυρού για τις ευρωεκλογές – αν και αμφότεροι φαίνεται να μίλησαν με θετικά λόγια για τον κ. Κασσελάκη.

Στο ίδιο πλαίσιο είχε γίνει, νωρίτερα και η προσέγγιση με τον τραγουδοποιό και συνθέτη Γιάννη Χαρούλη ο οποίος όμως κάθε άλλο παρά είναι έτοιμος να παρατήσει τις νότες για τις Βρυξέλλες και το Στρασβούργο.

Ο χρόνος πιέζει και οι προσδοκίες που έχουν αναπτυχθεί στον ΣΥΡΙΖΑ για τους πέντε εκλεκτούς του Στέφανου Κασσελάκη, γιγαντώνονται.

Κασσελάκης: “Η απόσταση με τη ΝΔ θα κλείσει πολύ γρήγορα”

Σχετικά Άρθρα