Κασσελάκης: “Η απόσταση με τη ΝΔ θα κλείσει πολύ γρήγορα”

 Κασσελάκης: “Η απόσταση με τη ΝΔ θα κλείσει πολύ γρήγορα”

«Η ευθύνη μου είναι ο ΣΥΡΙΖΑ να βάλει μπροστά μία νέα κυβερνητική ομάδα όπως επίσης και ένα πρόγραμμα, και αυτό ακριβώς κάνουμε» τόνισε στο Φόρουμ των Δελφών

Την αισιοδοξία του για τη μάχη των ευρωεκλογών εξέφρασε ο Στέφανος Κασσελάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον δημοσιογράφο των Financial Times, Tony Barber στο πλαίσιο του 9ου Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών.

«Η ευθύνη μου είναι ο νέος ΣΥΡΙΖΑ να βάλει μπροστά μία νέα κυβερνητική ομάδα όπως επίσης και ένα πρόγραμμα, και αυτό ακριβώς κάνουμε» σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και τόνισε ότι η ψαλίδα στις δημοσκοπήσεις μεταξύ της αξιωματικής αντιπολίτευσης και της ΝΔ θα κλείσει.

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η απόσταση με τη ΝΔ θα κλείσει πολύ γρήγορα μέσα στον επόμενο μήνα. Είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να εκπλήξουμε την Ευρώπη και τη χώρα στην επόμενη εκλογική διαδικασία» υπογράμμισε.

Ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε στις επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας επί κυβέρνησης Μητσοτάκη, σημειώνοντας ότι δυστυχώς η χώρα μας είναι πολύ χαμηλά στην Ευρώπη τόσο σε ρυθμό ανάπτυξης, όσο και επενδύσεις, ενώ είναι προτελευταία σε ό,τι αφορά την αγοραστική δύναμη των πολιτών.«Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε για την αντιμετώπιση της ύφεσης» είπε.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η κυβέρνηση Μητσοτάκη είχε μια σημαντική περίοδο πέντε ετών να φέρει αποτελέσματα. Ωστόσο δεν έχει γίνει τίποτα για τη ρύθμιση της αγοράς ενέργειας, δεν ελέγχεται η αγορά εργασίας, ενώ υπάρχουν σοβαρά ζητήματα στο κράτος δικαίου. «Δεν λύνουν τα πραγματικά προβλήματα. Είναι καλοί στο μάρκετινγκ» παρατήρησε. «Ευτυχώς, τώρα είμαστε καλοί στο μάρκετινγκ και εμείς» πρόσθεσε.

Σχετικά Άρθρα