Τέμπη/Μονταζιέρα ηχητικών: Φέρεται πως εμπλέκονται τουλάχιστον 5 στελέχη του ΟΣΕ

 Τέμπη/Μονταζιέρα ηχητικών: Φέρεται πως εμπλέκονται τουλάχιστον 5 στελέχη του ΟΣΕ

Τουλάχιστον πέντε και δυνητικά μέχρι και οκτώ υπάλληλοι και στελέχη του ΟΣΕ φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση των συνομιλιών που αφορούν τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη. Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, στο πλαίσιο της έρευνας που «ξεπάγωσε», καλούνται από τη δικαιοσύνη οι τέσσερις διαπιστευμένοι υπάλληλοι που ούτως ή άλλως είχαν το υλικό. Ερευνάται δε αν και ποιοι άλλοι κατείχαν τις συνομιλίες.

Σύμφωνα με τον σταθμό, πέραν των τεσσάρων διαπιστευμένων υπαλλήλων του Οργανισμού, με την υπόθεση φέρονται να σχετίζονται επιπλέον τέσσερα στελέχη, τα οποία θα μπουν στο «μικροσκόπιο» των αρχών.

Άλλωστε, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ, Παναγιώτης Τερεζάκης, παρέπεμψε στην ηλεκτρονική αλληλογραφία των συγκεκριμένων, ζητώντας να ερευνηθούν τα e-mails που έστειλαν.

Η δικαιοσύνη έως τώρα διερευνά αν το «στικάκι» που κατέληξε στα ΜΜΕ προέρχεται από εργαζόμενο του ΟΣΕ. Στο ενδεχόμενο να προκύψει ανάμειξη πολιτικού προσώπου τότε, σύμφωνα με το Mega, προκύπτει εμπλοκή του.

Παράλληλα, υφίσταται η δυνατότητα να εντοπιστεί το πρόσωπο που αντέγραψε στο «στικάκι» τις επίμαχες συνομιλίες που φέρονται να αλλοιώθηκαν, όπως είχε γίνει στο παρελθόν με τη λίστα Λαγκάρντ. Στο ενδεχόμενο αυτό, ο όποιος εμπλεκόμενος θα πρέπει να εξηγήσει που το έδωσε.

Σχετικά Άρθρα