Καρυστιανού για Αδειλίνη: Λυπάμαι που την ακούω -Υπήρχαν μάρτυρες στη συνάντηση μας

 Καρυστιανού για Αδειλίνη: Λυπάμαι που την ακούω -Υπήρχαν μάρτυρες στη συνάντηση μας

Νέες διαστάσεις παίρνει η κόντρα γύρω από την τραγωδία στα Τέμπη, μετά τις δηλώσεις της εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργίας Αδειλίνη στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, το απόγευμα της Τετάρτης (10/4). Η κ. Αδειλίνη διέψευσε κατηγορηματικά τις κατηγορίες των συγγενών των θυμάτων για «αναλγησία» εκ μέρους της και πως τους προέτρεπε να πάνε στην εκκλησία για να ξεπεράσουν τον πόνο τους, ενώ επισήμανε πως είναι με το μέρος τους και όχι απέναντί τους.

Η απάντηση της Μαρίας Καρυστιανού ήταν άμεση καθώς, μιλώντας στο Open, ανέφερε σε έντονους τόνους πως: «προς απάντησή της λοιπόν, όχι δεν τα έχουμε χάσει, η αντιληπτική μας ικανότητα είναι εξαιρετική και αντιλαμβανόμαστε πολύ περισσότερα από όσα θέλει η ίδια.

Λυπάμαι για ακόμη μία φορά που ακούω την κυρία Αδειλίνη, πραγματικά. Θα ήθελα πάρα πολύ όμως να δω να απαντάει και γι’ αυτά όλα τα τελευταία γεγονότα, που έχουν βγει στο φως με τη μονταζιέρα με τα ηχητικά, για το ότι ο ανακριτής μετά από 13 μήνες, 14 τα ηχητικά…

Για ποιο λόγο πρέπει εμείς να ψάχνουμε τελευταία στιγμή σε ένα χώρο εκτός από το Κουλούρι και τον χώρο του δυστυχήματος, θα πρέπει να ψάχνουμε τα υπολείμματα των ανθρώπων μας».

Παράλληλα, η Μαρία Καρυστιανού αποκάλυψε ότι υπήρχαν μάρτυρες στη συνάντηση με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, οι οποίοι επιβεβαιώνουν όλα όσα καταγγέλλονται πως είπε στους συγγενείς των θυμάτων.

Αδειλίνη: «Διαψεύδω τις καταγγελίες των συγγενών των θυμάτων»

Παράλληλα, η Γεωργία Αδειλίνη απάντησε και στις καταγγελίες της Μαρίας Καρυστιανού, η οποία έχει κάνει λόγο για «αναλγησία» της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου σχετικά με την υπόθεση της τραγωδίας των Τεμπών.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «ο λόγος που δεν τοποθετήθηκα είναι ο σεβασμός στα θύματα αυτής της τραγωδίας. Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι αντί να διαβεβαιώσω πως θα κάνουμε ότι απαιτείται, τους έστειλα για παρηγοριά στην εκκλησία.

Διαψεύδω ότι έπραξα με τέτοιον κυνισμό σε οποιοδήποτε συγγενή θύματος των Τεμπών. Αψευδής μάρτυρας των όσων λέω είναι η παραγγελία, σύμφωνα με την οποία ζητώ να γίνουν όλα όσα πρέπει για να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση

Ο αβάσταχτος πόνος και η δίκαιη οργή από τους συγγενείς δικαιολογεί την παρερμηνεία κάποιων πραγμάτων που μπορεί να ειπώθηκαν στο γραφείο μου. Τους διαβεβαιώνω όμως πως δεν είμαι απέναντί τους αλλά είμαι μαζί τους».

Σχετικά Άρθρα