Αγώνα μπάσκετ στη μνήμη του αδικοχαμένου Γιώργου Λυγγερίδη διοργανώνουν οι αστυνομικοί

 Αγώνα μπάσκετ στη μνήμη του αδικοχαμένου  Γιώργου  Λυγγερίδη διοργανώνουν οι αστυνομικοί

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών και η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος ύστερα από ομόφωνες αποφάσεις των Διοικητικών τους Συμβουλίων, συνδιοργανώνουν τη Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 και ώρα 11:30 την πρώτη Αθλητική εκδήλωση αφιερωμένη στην μνήμη του Γεώργιου Λυγγερίδη.

«Ο αγώνας καλαθοσφαίρισης θα λάβει χώρα στο κλειστό γυμναστήριο «Παύλος Γιαννακόπουλος» στη Λ. Αλεξάνδρας (είσοδος από οδό Τσόχα 41) με αποκλειστικό σκοπό την ενίσχυση της οικογένειας του αείμνηστου συναδέλφου μας και προς τούτο στη θύρα εισόδου του κλειστού γυμναστηρίου μπάσκετ οι προσερχόμενοι θα καταβάλλουν ένα συμβολικό αντίτιμο εισιτηρίου», όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

«Για όσους δεν προσέλθουν και επιθυμούν να συνδράμουν δύνανται να καταθέσουν χρήματα στο λογαριασμό GR3601407000700002371002328 της Alpha Bank – δικαιούχος Αθανάσιος Λυγγερίδης.

Στόχος των Ενώσεών μας είναι η αθλητική εκδήλωση στη μνήμη του Γιώργου Λυγγερίδη να καθιερωθεί και να πραγματοποιείται σε ετήσια βάση.

Είναι χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας και να διατρανώνουμε συνεχώς την αντίθεσή μας στην τυφλή οπαδική βία η οποία δεκαετίες τώρα ταλαιπωρεί την ελληνική κοινωνία και να βροντοφωνάξουμε ότι επιτέλους επιβάλλεται να ληφθούν σοβαρά και δραστικά μέτρα για τη θεσμική θωράκιση της ΕΛ.ΑΣ.», αναφέρεται.

«Όχι βία στα γήπεδα – Ο Αθλητισμός μας ενώνει», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά Άρθρα