Ρέντης: Ραγίζει καρδιές το ντοκουμέντο από την ανακοίνωση, μέσω ασυρμάτου, του θανάτου του αστυνομικού

 Ρέντης: Ραγίζει καρδιές το ντοκουμέντο από την ανακοίνωση, μέσω ασυρμάτου, του θανάτου του αστυνομικού

Συγκλονίζει το ηχητικό ντοκουμέντο όπου ο επικεφαλής της υπηρεσίας της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης, όπου υπηρετούσε ο Γιώργος Λυγγερίδης ανακοινώνει μέσω ασυρμάτου στους συνάδερφούς του, που εκείνη την ώρα εκτελούσαν τη βάρδια τους, τον θάνατο του 31χρονου υπαρχιφύλακα μετά τον τραυματισμό του κατά τη διάρκεια επεισοδίων στου Ρέντη.

Τα όσα λέει ο επικεφαλής για τον άτυχο αστυνομικό που δέχτηκε τη ναυτική φωτοβολίδα στου Ρέντη καθηλώνουν, ενώ οι συνάδερφοι του απαντούν όλοι με μία λέξη: «Αθάνατος».

Παρακάτω η συνομιλία στον ασύρματο:

Επικεφαλής: 526

Διμοιρίτης: Πολύ καλά

Επικεφαλής: 531

Διμοιρίτης: Πολύ καλά

Επικεφαλής: 520 λαμβάνετε κι εσείς με τις βραδινές διμοιρίες, ορθόν;

Διμοιρίτης: Ορθόν

Επικεφαλής: Έχουν στρέψει στο κανάλι μας και οι διμοιρίες της ΥΜΕΤ, οι οποίες εκτελούν υπηρεσία. Ο ομιλών διαβιβάζει, και εκφράζω σίγουρα το σύνολο των υπηρετούντων στην ΥΑΤ αλλά και γενικότερα στη διεύθυνση μας.

Γνωρίζουμε ότι η σημερινή ημέρα είναι η πιο δύσκολη για την υπηρεσία μας, γιατί δεν είναι πια μαζί μας ένας από την οικογένεια μας, ο Γιώργος. Ελπίζω για όλους να είμαστε τόσο γενναίοι, όσο γενναίος ήταν ο Γιώργος στη μεγάλη μάχη που έδωσε όλες αυτές τις ημέρες. Όλες μας οι ενέργειες πρέπει πλέον να τιμούν το συνάδερφο μας και να αποδίδουν τον απαραίτητο σεβασμό στη μνήμη του.

Είμαστε σίγουροι ότι ο Γιώργος πλέον μας προσέχει από εκεί που είναι και είναι σίγουρο γιατί αποτελούμε μέλη της οικογένειας του. Ήρωας και αθάνατος.

Διμοιρίτης: Αθάνατος

Διμοιρίτης: Αθάνατος

Διμοιρίτης: Αθάνατος

Διμοιρίτης: Αθάνατος.

Σχετικά Άρθρα