Γεωργιάδης στο συνέδριο ΝΔ: Θα δώσουμε την μάχη των ευρωεκλογών με πίστη, συντεταγμένα, χωρίς αλαζονεία

 Γεωργιάδης στο συνέδριο ΝΔ: Θα δώσουμε την μάχη των ευρωεκλογών με πίστη, συντεταγμένα, χωρίς αλαζονεία

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο 15ο Συνέδριο του κόμματος, αναφέρθηκε στις μεγάλες αλλαγές αλλά και τις μάχες που έδωσε διαχρονικά η ΝΔ για να κρατήσει την Ελλάδα στην Ευρώπη. «Είμαστε η παράταξη της Ευρώπης, η παράταξη της Ελλάδας, η παράταξη της πατρίδας» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

«Όλοι ξέρουμε ότι η Ελλάδα σήμερα είναι μια πολύ καλύτερη χώρα, από ότι ήταν πριν 5 χρόνια σε όλα τα επίπεδα. Και κυρίως στην Ευρώπη το ξέρουν και το αναγνωρίζουν. Η Ελλάδα από μαύρο πρόβατο της Ευρώπης έχει γίνει παράδειγμα προς μίμηση. Και η οικονομία της από τον μεγάλο ασθενή της Ευρώπης έχει γίνει η οικονομία που τρέχει με τους υψηλότερους ρυθμούς ανάπτυξης, που προσελκύει ξένες επενδύσεις, που κερδίζει σε όλα τα επίπεδα όλα τα στοιχήματα» τόνισε.

«Τώρα έχουμε μια μεγάλη ευθύνη. Οι πολιτικοί μας αντίπαλοι αξιοποιώντας όχι πραγματικά πολιτικά επιχειρήματα, αλλά το συναίσθημα, τον πόνο και το πένθος που η μεγάλη τραγωδία των Τεμπών προκάλεσε στην ελληνική κοινή γνώμη, νομίζει ότι βρήκε την ευκαιρία να ρίξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη από την εξουσία» είπε. «Κύριε πρόεδρε είμαστε εδώ για να σας διαβεβαιώσουμε ότι όπως δώσαμε τις μεγάλες μάχες και το 2019 και το 2023 έτσι θα δώσουμε και την μεγάλη μάχη των ευρωεκλογών του 2024 και θα φέρουμε στην Ελλάδα μια μεγάλη νίκη, μια ακόμη μεγάλη νίκη» συμπλήρωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Αναφερόμενος στις ευρωεκλογές είπε ότι έχουν και έναν ανώτερο σκοπό, αυτό των ευρωπαϊκών συσχετισμών και αυτοί επηρεάζουν την ζωή των πολιτών. Αναφέρθηκε στο ζήτημα των αγροτών υπογραμμίζοντας ότι το ΕΛΚ είναι αυτό που πολεμούσε για να αποσυρθούν αυτά για τα οποία διαμαρτύρονταν οι αγρότες και οι σοσιαλιστές και οι αριστεροί έδιναν μάχη για να διατηρηθούν.

«Στην Ελλάδα ήταν πάνω στα τρακτέρ και τα μπλόκα και στην Ευρώπη του έκοβαν τα λεφτά» είπε. Επίσης επιτέθηκε στους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισαν το ψήφισμα του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου που έλεγε, όπως είπε, να κοπούν τα χρήματα από την Ελλάδα.

Τέλος κλείνοντας ο υπουργός Υγείας είπε «Οφείλουμε να δώσουμε την μάχη των ευρωεκλογών με πίστη, με αφοσίωση, συντεταγμένα, με ομόνοια, χωρίς αλαζονεία. Και είμαι βέβαιος και όσο και αν έχουν υπάρξει μικρές στεναχώριες δεν θα μας επιτρέψουν να βλάψουμε την πατρίδα, φέρνοντας στην Ελλάδα πολιτική αστάθεια».

Σχετικά Άρθρα