Χατζηδάκης για IRIS στο TikTok: Μηδέν προμήθειες για τους πολίτες

 Χατζηδάκης για IRIS στο TikTok: Μηδέν προμήθειες για τους πολίτες

«Ξαναχτύπησε» ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης με νέο βίντεο στο Τiktok, αυτή τη φορά για το σύστημα συναλλαγών IRIS. «Φαντάζομαι ότι δεν θέλετε να πληρώνετε προμήθειες στις ηλεκτρονικές σας συναλλαγές! Εκτός κι αν θέλετε να πληρώνετε και να διαμαρτύρεστε!» σχολιάζει μεταξύ άλλων.

Συγκεκριμένα ο Κωστής Χατζηδάκης αναφέρει:

Φαντάζομαι ότι δεν θέλετε να πληρώνετε προμήθειες στις ηλεκτρονικές σας συναλλαγές!

Εκτός κι αν θέλετε να πληρώνετε και να διαμαρτύρεστε!

Για όλους όσους δεν θέλετε πάντως να πληρώνετε, υπάρχουν πια τα συστήματα άμεσων πληρωμών.

Το IRIS στην Ελλάδα.

Όπου για συναλλαγές μέχρι 500 ευρώ μπορείτε από το κινητό σας τηλέφωνο να τα κανονίζετε όλα, χωρίς καμία προμήθεια. Μηδέν!

Και από την άλλη, οι ελεύθεροι επαγγελματίες που είναι υποχρεωμένοι με τον νόμο να συνδέονται με συστήματα, όπως το IRIS, οι οποίοι πληρώνουν εκεί τις πιο χαμηλές προμήθειες.

Πολύ χαμηλότερες σε σχέση με άλλες μεθόδους.

Επομένως όλοι βγαίνουν κερδισμένοι!

Και για τους «άπιστους Θωμάδες», όσοι έχετε mobile banking, μπαίνετε μέσα, ενεργοποιείτε την εφαρμογή IRIS και μετά μηδέν προμήθειες.

Είναι εύκολο και απλό.

@kostis_hatzidakis Φαντάζομαι ότι δεν θέλετε να πληρώνετε προμήθειες στις ηλεκτρονικές σας συναλλαγές! Με τα συστήματα άμεσων πληρωμών, όπως το IRIS στην Ελλάδα, μπορείτε για συναλλαγές μέχρι 500 ευρώ να τα κανονίζετε όλα από το κινητό σας τηλέφωνο, χωρίς καμία προμήθεια. Μηδέν! Και από την άλλη, οι ελεύθεροι επαγγελματίες που είναι υποχρεωμένοι με τον νόμο να συνδέονται με συστήματα όπως το IRIS, πληρώνουν εκεί πολύ χαμηλότερες σε σχέση με άλλες μεθόδους. Επομένως όλοι βγαίνουν κερδισμένοι! #tiktokgreece #fypgreece #ellada #greece #politiki #politics ♬ πρωτότυπος ήχος – Kostis Hatzidakis

Και δεν θα μπορούσε να λείπει ούτε απο αυτό το βίντεο , ότι διαδραματίστηκε κατα τη διάρκεια της εγγραφής, πίσω απο τις κάμερες.

Ε, ρε παιδάκι μου, έλεος όμως.

Πες τους να κλείσουν την πόρτα να μην έρχεται κανένας άλλος.

Δεν έχω χρόνο.

Πρέπει να πάω στον Πρωθυπουργό!

Σχετικά Άρθρα