Μαρινάκης για Σαμαρά: ”Επέλεξε να κάνει ένα βίντεο εναντίον της παράταξης”
✨Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης απάντησε στις δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά, που εξαπέλυσε επικρίσεις κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ντόρας Μπακογιάννη.
✨Η αντίδραση ήρθε μετά από βίντεο του πρώην πρωθυπουργού, που ανάρτησε στις 5 Ιουλίου, ημέρα επετείου του διχαστικού δημοψηφίσματος πριν έντεκα χρόνια.
✨Ο Μαρινάκης τόνισε ότι η κυβέρνηση επικεντρώνεται στη βελτίωση της ζωής των πολιτών και αποφεύγει αντιπαραθέσεις με προσωπικές ατζέντες πρώην πολιτικών.
✨Επισήμανε πως η πολιτική της κυβέρνησης προσανατολίζεται στο παρόν και το μέλλον, αποφεύγοντας σχολιασμούς και αντεγκλήσεις με βάση το παρελθόν.
Απάντηση στις δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ΠαύλοςΜαρινάκης, σχολιάζοντας τα βίντεο του πρώην πρωθυπουργού στα οποία εξαπολύει βολές κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ντόρας Μπακογιάννη.
“Όταν είδα ότι είχε αναρτήσει κάποια βίντεο ο κ. Σαμαράς, δεδομένης και της ημερομηνίας, σήμερα είναι 5 Ιουλίου, έντεκα χρόνια μετά τη μαύρη επέτειο του διχαστικού δημοψηφίσματος και όσων ακολούθησαν, δεδομένου του γεγονότος ότι ο κ. Σαμαράς τότε ήταν πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πίστεψα ότι θα κάνει ένα βίντεο, μία ανάρτηση για αυτές τις ημέρες, γιατί είναι καλό να μην ξεχάσουμε ποτέ” είπε αρχικά ο Παύλος Μαρινάκης, σε δηλώσεις του στο Blue Sky.
“Τελικά επέλεξε να κάνει ένα βίντεο εναντίον της παράταξης, εναντίον της Νέας Δημοκρατίας. Δεν θέλω να μπω σε διαδικασία αντιπαράθεσης με έναν πρώην πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και έναν πρώην πρωθυπουργό και πιστεύω, έχοντας και την τιμή να εκπροσωπώ την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, ότι χρέος της κυβέρνησης είναι να εφαρμόζει μια πολιτική για το παρόν και το μέλλον, να προσπαθεί να βελτιώνει τις ζωές των πολιτών, να διορθώνει λάθη και όχι να μπαίνει σε μια διαδικασία είτε σχολιασμού είτε αντεγκλήσεων, με βάση μάλιστα και μια προσωπική ατζέντα. Δεν αφορά ιδιαίτερα αυτό τον κόσμο” τόνισε.